AFP
Volledig scherm
© AFP

“Ik heb nooit gezegd dat ik Lukaku weg wilde": Tuchel blikt terug op de mislukte passage van ‘Big Rom’ bij Chelsea

Buitenlands voetbalChelsea bereidt in Los Angeles het nieuwe seizoen voor. Trainer Thomas Tuchel kwam in de Verenigde Staten nog eens terug op het voorbije seizoen en de mislukte tweede passage van Romelu Lukaku bij de Londense club. “Ik had gehoopt om meer uit hem te halen. Misschien hadden we gewoon wat meer tijd nodig. We zullen het nooit weten.”

23 reacties

 • Pieter Vandenbergh

  2 maanden geleden
  Ploeg speelde niet in functie van RL en daardoor kreeg hij zelden tot geen bruikbare ballen. Het is nog maar de vraag of het bij Inter wel zal lukken aangezien beschermheer Conti daar weg is. Ik hoop alvast van wel.
 • Etienne Vanhoegaerden

  2 maanden geleden
  Fouten gemaakt bij bestuurders die maar kopen volgens aantal doelpunten. Bij de technische spelende ploegen kun je er weinig mee doen. In counterde ploegen is hij top
 • bruno van kerrebroeck

  2 maanden geleden
  Tuchel heeft niets gewonnen en dit ondanks dat hij bij de winnaar van de champ. League kwam. De ploeg deed bijkomende aankopen. Er klopt dus iets niet. Wat dit is ligt altijd aan de trainer. Vermoedelijk tactisch te beperkt.
 • Herman Thys

  2 maanden geleden
  Wat een kwakkel is dat. Hij wou hem een lesje leren op zijn Duits. Hij kon hem niet in zijn systeem gebruiken dus is Lukaku een nul.
 • Marc Van Dorpe

  2 maanden geleden
  Tuckel is gewoon onbekwaam om een top ploeg te coachen.