“Ik begrijp niks van deze transfer”: Jan Mulder vindt dat Charles De Ketelaere met AC Milan de verkeerde keuze heeft gemaakt

VoetbalVoorafgaand aan Union-Rangers hadden analisten Jan Mulder en Marc Degryse het ook over de transfer van Charles De Ketelaere naar AC Milan. Vooral de Nederlander is niet bepaald enthousiast over de keuze van de Rode Duivel. 

93 reacties

 • rita thoen

  2 maanden geleden
  mulder hoeft dat niet te begrijpen iedereen maakt zijn eigen keuze
 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Charles maakt zijn keuze maar ik kan Mulder wel volgen. Serie A dat is niet wat het ooit was. De PL dat is heel wat anders. Leeds was een veel betere keuze.
 • Patrick Wittevrongel

  2 maanden geleden
  Puur voor de charisma kies ik ook voor Milan. Je mag de "mental power" van je goed in vel voelen zitten niet onderschatten. Als ze er wat zorg voor dragen komt CDK er wel.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Mulder zou beter zwijgen...🙄 Met alle respect maar Charles ga waar hij wilt spelen eh ! En de Italiaanse competitie is ver van slecht alsook de manier om er te leven ook belangrijk Succes voor Charles dat het hem lukt bij AC 🤞
 • pierre de smet

  2 maanden geleden
  Het moet toch zijn dat ze bij Milan wat zien in Charles . Deze transfert doet me denken toen Kevin naar Engeland ging , te licht , zou rap terug zijn enz . En zie behoord bij de top ginder .