Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Huwelijksreis in mineur voor Meunier: peperdure horloge gestolen op Bora Bora

VoetbalEen onaangename verrassing op huwelijksreis voor Thomas Meunier. Op Bora Bora is het Zwitserse horloge van de Rode Duivel uit zijn hotelkamer gestolen. Volgens lokale media is het uurwerk liefst 50.000 euro waard.

5 reacties

 • Stroobants Alexander

  1 maand geleden
  Ik lees het uur op mijn smartphone. en dat kost mij niets. Waar wat van u niet is daar blijf je af.
 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Het mijne kost nog geen 100€en ik zie het uur ook en al wat bij hoort ook .Zoiets neem je niet mee op reis.
 • Thomas Delaet

  1 maand geleden
  Zoiets doe je niet mee op reis. Zelfs gsm’s van een paar honderd euro worden er aan de lopende band gestolen.
 • MARC DEGEEST

  1 maand geleden
  Ja en dan..laat die spullen thuis i.p.v te pronken,op je smartphone staat ook een klok of vraag het uur aan een voorbijganger zoals vroeger.
 • delcroix jean-pierre

  1 maand geleden
  De mijne komt van de markt voor 5 euro.
 1. Faïz Selemani aast op een transfer, maar verdedigt nog steeds de kleuren van KV Kortrijk: “We zullen op het einde van de rit wel zien waar het schip strandt”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Faïz Selemani aast op een transfer, maar verdedigt nog steeds de kleuren van KV Kortrijk: “We zullen op het einde van de rit wel zien waar het schip strandt”

  KV Kortrijk wist vooraf dat het lastig ging worden tegen een stug Sint-Truiden. De Truienaars verloren in de competitie niet meer sinds 28 januari. In het Guldensporenstadion breidden ze hun ongeslagen reeks verder uit. Bij de West-Vlamingen stond - ondanks een nakende transfer - Faïz Selemani aan de aftrap. De Comorees speelde een degelijke partij.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.