Huisanalist Marc Degryse over de verdiende titel van Lukaku en de topper in Jan Breydel: “Verschil tussen Club en Anderlecht is niet meer zo groot”

VoetbalHuisanalist Marc Degryse was een aandachtig toeschouwer tijdens het voorbije voetbalweekend. Degryse zag hoe het verschil tussen Club en Anderlecht niet meer zo groot is en dat Lukaku eindelijk beloond werd voor zijn jarenlange inzet. “Iedereen gunt hem deze titel”

17 reacties

 • ROGER DEPREZ

  5 dagen geleden
  Lucie, waarschijnlijk vergeten dat Racing is komen winnen op Anderlecht voor de halve finale van de beker, toch maar een beetje voorzichtig zijn, verder nog een mooie dag.
 • Danny Vernimmen

  6 dagen geleden
  Verandert ook van gedachten zoals de wind .
 • Erwin Van Roy

  6 dagen geleden
  Ivan De Bruyne de prijzen worden aan de meet verdeeld niet in de helft omdat ze toen dominant waren nu zijn ze dat niet meer en zijn er andere ploegen dominant en die op het einde 1ste staat is dan de verdiende Kampioen.
 • dirk claeys

  6 dagen geleden
  Anderlecht word de volgende competitie de,winnaar, Brugge met een verouderde middenveld is passé!
 • Ivan De Bruyne

  6 dagen geleden
  Lucie Vervaecke, ik verslik me haast!!Anderlecht verdiend kampioen?? Gekker kan het niet, club was heel het seizoen dominant. 16 punten voor en toch Anderlecht verdiende kampioen? Beetje serieus blijven hè.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei