Raphael Holzhauser.
Volledig scherm
Raphael Holzhauser. © Photo News

"Holzhauser op de radar van Besiktas"

2 reacties

 • eric de baene

  1 maand geleden
  Dikke proficiat Beveren 3 belangrijke punten !Succes verder
 • Vasif Ersin Yildiran

  2 maanden geleden
  Besiktas kan geen buitenlands transfer meer maken tenzij enkele buitenlandse spelers zelf vertrekken . Met de nieuwe regeling van Turks voetbalbond mag je in totaal 14 buitenlandse spelers hebben .bij het begin van het seizoen zijn sommige contracten van enkele buitenlandse spelers zijn tijdelijk bevroren omdat er geen licentie kan aangevraagd worden. Andere probleem is dat Besiktas moet opletten op centjes vanwege Financial fair van Fifa.
 1. Comeback in stijl voor Zlatan, die komst van andere goalgetter toejuicht: “Dan zijn we met twee om iedereen bang te maken”
  Play
  Serie A

  Comeback in stijl voor Zlatan, die komst van andere goalgetter toejuicht: “Dan zijn we met twee om iedereen bang te maken”

  Nog steeds geen greintje verval. Na zeven weken blessureleed begon Zlatan Ibrahimovic (39) voor het eerst weer aan een wedstrijd. Negentig minuten later werd er maar over één man gesproken: King Zlatan. “Twee goals waren vandaag wel voldoende.” De statistieken ogen stilaan enig mooi. Bij Zlatan én bij AC Milan. En dan is er nog een andere goalgetter in aantocht. “Dan zijn we met twee om tegenstanders bang te maken.”
 1. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari
 2. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"