Kees Vos, ex-makelaar van Thomas Vermaelen.
Volledig scherm
Kees Vos, ex-makelaar van Thomas Vermaelen. © Instagram Kees Vos/Photonews

Hoe Vermaelen ‘bedrogen’ werd door zijn makelaar, die zelfs getuige was op zijn trouw: “Thomas was zwaar aangedaan”

VoetbalRode Duivel Thomas Vermaelen (35) werd bedrogen door zijn ex-makelaar Kees Vos, nota bene getuige op zijn trouw. Dat brengt de gespecialiseerde site ‘Follow the Money’ naar buiten. Er zou bij Vermaelens transfer van Barcelona naar Vissel Kobe liefst 750.000 euro weggesluisd zijn. 

11 reacties

 • Alex Gijssens

  2 maanden geleden
  Hetzelfde met Refaelov. Waarom moest hij bij SCA tekenen voor het einde van de play-offs? Zijn makelaar zal er wel genoeg aan verdient hebben. Als Rafa toch zo correct is zoals die makelaar beweert doet hij zoiets niet. Tenzij onder druk van anderen.
 • Andy Van de Velde

  2 maanden geleden
  Vadertje staat zou beter zijn schatkist wat meer vullen aan al die ´belgische´ voetballers! Belastingen zoals elke werkmens die moet betalen!
 • michel ven

  2 maanden geleden
  En wat doet zo'n makelaar dan eigenlijk?
 • Jaak Casteleyn

  2 maanden geleden
  Makelaars zijn er enkel voor het talent, de centen en het zweet van een ander.
 • Johan Bauwens

  2 maanden geleden
  Het zal niet de enige geldwolf zijn,zie met Kevin Debruyne zelfde lot
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Waanzinnige beelden: ladderzatte Schot knalt tegen motor aan, maar zet zijn tocht gewoon verder
  Play
  Time-out

  Waanzinni­ge beelden: ladderzat­te Schot knalt tegen motor aan, maar zet zijn tocht gewoon verder

  Gisteren knokte Schotland zich tegen Engeland naar een verdiend punt in de ‘Battle of Brittain’, maar de kans is klein dat de Schot die de hoofdrol speelt in bovenstaande video die knappe prestatie van zijn land nog bewust heeft meegemaakt. Op de amateurbeelden (die werden gemaakt voor de aftrap) is te zien hoe hij duidelijk onder invloed over straat loopt, tegen een motor aan knalt en vervolgens zijn weg verderzet alsof er niks is gebeurd. De bestuurder van de tweewieler blijft verbouwereerd achter...