Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hoe moet het nu verder met Ruud Vormer, de aanvoerder op de bank bij Club? “Tonen dat hij hierboven staat”

Champions LeagueNiets dan hosanna in Brugge… en toch houdt één thema vriend en vijand bezig. Een reconstructie van de week van Ruud Vormer, tegen het licht gehouden door ex-Genk-kapitein Thomas Buffel en gewezen coach Aad de Mos: “Als coach zet je de aanvoerder niet zomaar op de bank.”

21 reacties

 • Ronny Cypers

  1 maand geleden
  Harry,Celment mag zijn kapitein wel op de bank zetten. Waarom zou dat niet mogen? Hij is ook maar een speler zoals ze er 28 hebben. Hij is niet onvervangbaar hoor.
 • Guido Cerrens

  1 maand geleden
  Tegen Europese topploegen komt Vormer toch wel snelheid tekort. Dus met recht vervangen met een fantastisch resultaat Cerrens Guido
 • HARRY VAN DE WEYER

  1 maand geleden
  Clement kan en mag een kapitein niet op de bank zetten, Clement gunde hem zelfs geen invalbeurt. Niet mooi van iemand die zeer nuttig geweest is voor Club. De vrij- en hoekschoppen hebben niets opgeleverd, met Ruud achter bal zou er steeds gevaar geweest zijn, zijn verleden heeft dit bewezen. Sterkte Ruud. Een transfer overwegen.. Zie Raphaelov
 • Jos Vannuffelen

  1 maand geleden
  Had hem toch graag één van die vrije trappen van Hans zien nemen.
 • Charles Leunens

  1 maand geleden
  Totaal gebrek aan Respect voor Ruud. Dit geld ook voor Mechele. 1 Zwaluw maakt de Lente niet Clement.
 1. “Dit verhaal heeft Valbuena gedood, als sportman en als familieman”: Benzema riskeert 10 maanden voorwaardelijk
  Voetbal
  2

  “Dit verhaal heeft Valbuena gedood, als sportman en als familieman”: Benzema riskeert 10 maanden voorwaarde­lijk

  Dag twee van het langverwachte proces over de zogenaamde ‘sekstape’-affaire rond de Franse ex-international Mathieu Valbuena was er een van veel emoties. De vermeende afpersers en de advocaat van Valbuena kwamen aan het woord. Een van de beschuldigden is Karim Benzema, maar die laat zich - ook vandaag weer - vertegenwoordigen door twee advocaten. Mogelijk volgt morgen al een uitspraak over de zaak. Tegen Benzema eist het Openbaar Ministerie een voorwaardelijke gevangenisstraf van 10 maanden en een boete van 75.000 euro.
 2. Lukaku mist zeker duels tegen Norwich en Southampton: “Daarna zien we wel”
  Buitenlands voetbal
  4

  Lukaku mist zeker duels tegen Norwich en Southamp­ton: “Daarna zien we wel”

  Chelsea blijft mist spuien rond de enkelblessure van Romelu Lukaku. De medische staf gaat voorlopig louter uit van een onbeschikbaarheid van minstens 2 tot 3 weken en zo mist de spits al zeker de thuisduels tegen Norwich (zaterdag om 13u30) en Southampton, match dinsdag in de achtste finale van de League Cup. “Daarna zien we wel”, sprak Thomas Tuchel vandaag. “Net als Timo Werner wordt Lukaku intens behandeld.” Voor ‘Big Rom’ wordt het ‘touch and go’ voor de interlandperiode, half november.
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?