HLN Sportcast blikt vooruit op het CL-duel van Club tegen Leipzig: “Het wordt een vervelende match”

Champions LeagueClub Brugge speelt op 24 november een cruciaal duel tegen RB Leipzig. Als blauw-zwart een punt pakt, is de Europese overwintering een feit. Maar bij een nederlaag is de uitschakeling dichtbij. Ons HLN Sportcast-panel blikt vooruit op het bepalende Champions League-duel.

2 reacties

 • Gerard Akkermans

  3 maanden geleden
  RB is sterker/ beter dan in het begin van het seizoen. Dus het wordt weer: niets.
 • Herwig Depoorter

  3 maanden geleden
  Wat indien Nsoki niet had gespeeld.? Dat had een pak tegendoelpunten gescheeld.
 1. Shinji Kagawa is eindelijk in België en ondergaat vandaag medische testen bij STVV
  Football Talk
  1

  Shinji Kagawa is eindelijk in België en ondergaat vandaag medische testen bij STVV

  De nieuwe ster van STVV heeft voet gezet in Haspengouw. Shinji Kagawa (32) nam gisteren het vliegtuig van Japan naar Brussel, waar CEO Takayuki Tateishi hem persoonlijk ging ophalen. “Hallo STVV-fans. Ik kan eindelijk op het vliegtuig richting België stappen. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten. Komaan Kanaries!”, klonk het gisteren in een video, vlak voor z’n vlucht. Kagawa ondergaat vandaag medische testen. De wedstrijd van morgen in Antwerp komt allicht te vroeg. Mogelijk is hij er vrijdag wel bij in het thuisduel tegen Charleroi.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.