Boateng en Senler.
Volledig scherm
Boateng en Senler. © DPA/Instagram

“Hij beet, sloeg en spuwde bloed in mijn gezicht”: topvoetballer Jérome Boateng krijgt monsterboete nadat hij droomvakantie tot hel maakte voor vriendin

VoetbalDe Duitse topvoetballer Jérome Boateng is door een rechtbank in München veroordeeld tot een boete van 1,8 miljoen euro voor huiselijk geweld. De 33-jarige verdediger, 76-voudig international, werd beschuldigd van mishandeling van zijn voormalige vriendin, die ook de moeder is van zijn tweelingdochters.

8 reacties

 • wesley netnem

  1 maand geleden
  Zijn Jaar Loon is 12 miljoen euro zonder al de extra's ..en hij speelt al 10j bij dezelfde Club ..maw hij heeft ruwweg zo'n 120 miljoen euro verdien de laatste 10j !! Dit is nog steeds een Peuleschil voor hem ...!? 10% van zijn jaar loon ..dat is zoals een modale burger een 2400 euro zou moeten betalen ?! Vaak betalen modale burgers nog veel hogere boetes in net dezelfde gevallen met een Effectieve celstraf er bovenop ?!! Hij komt dus Zeer goed weg !!
 • Eric Maes

  1 maand geleden
  Sorry hoor, maar ik vind dat die boetes in verhouding moeten zijn tot zijn loon. Die gast heeft waarschijnlijk al jaren een 3 tal milj eu verdiend per seizoen. Een peulschil vind ik die straf.En inderdaad een gevangenisstraf moest er zeker bij.
 • johannes van Wetten

  1 maand geleden
  Een behoorlijke celstraf geven, dit soort overroepen types denken dat ze meer zijn dan de gewone burger, ook in ons land moet justitie bij dergelijke vergrijpen een voorbeeld stellen door zware bestraffingen.
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Boete EN gevangenisstraf was nog beter geweest!!
 • Patrick Rasschaert

  1 maand geleden
  Die vedettes? zijn er van overtuigd dat ze zich van alles mogen veroorloven. Gelukkig heeft de Duitse rechtbank hem lik op stuk gegeven met een torenhoge boete en hopelijk bij herhaling een zware gevangenisstraf.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Coëfficiëntenalarm! Doen onze Belgische clubs vanavond een goede zaak, of glijden we verder af op de Europese ranking?
  EUROPEES VOETBAL
  5

  Coëfficiën­tenalarm! Doen onze Belgische clubs vanavond een goede zaak, of glijden we verder af op de Europese ranking?

  Coëfficiëntenalarm. RC Genk, Antwerp en AA Gent gaan vanavond op puntenjacht in Europa. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de Belgische coëfficiënt. Willen we volgend seizoen ook nog een rechtstreeks ticket voor de Champions League, is stilaan een serieuze inhaalrace nodig. Lees hier waarom vooral AA Gent ons land vanavond een extra grote dienst kan bewijzen.
 3. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.