Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HIGHLIGHTS. Het tegendoelpunt van Van Dijk, de bijna wereldgoal van Lukebakio en de gemiste kansen van Hazard en Onana

Rode DuivelsVirgil van Dijk brak de ban in de Derby der Lage Landen. Eerder dwong Amadou Onana de Nederlandse doelman Pasveer tot een goede redding. In de absolute slotfase trof Dodi Lukebakio de lat met een omhaal. Bekijk hieronder alle highlights van de wedstrijd.

5 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Courtois de enig uitblinker Debruyne,ohanna,castagne waren goed Slecht waren : de bast,meunier,witsel,hazard,batsuayi...net toeristen op het veld...🙄 Alleen de inbreng van trossard & de ketelaere waren goed ...! Voor de rest zoals prutscoach zegt : we waren goed hij zou nog durven zeggen dat ze het WK gaan winnen ...😂
 • linda van landeghem

  4 maanden geleden
  Nederland...zo behoudend. Maar ja, het was tegen een wereldelftal hé. Ze mogen trots zijn op deze overwinning. Nu worden ze zeker wereldkampioen😂
 • Johan Lieben

  4 maanden geleden
  Tja, zo te lezen ben ik blij dat ik niet naar de wedstrijd gekeken heb. We hebben 6 wedstrijden gehad waar we aan een nieuwe ploeg konden bouwen met voorbereiding naar het WK. Heeft Mr Martinez dan niets geleerd uit de 4 opeenvolgende nederlagen tegen een landen in de top 10? Vandaag was de 5e. Met eeuwig te ‘smilen’ en alles te verbloemen zal het echt niet lukken in november. Misschien kijken hoe de Belgische Hockeybond haar plan naar de verwezenlijkte successen heeft opgesteld en gevolgd.
 • Adrien Claes

  4 maanden geleden
  Waar en wanneer hebt gij Hazard zien dreigen? Gooi die toch er uit.
 • christiana Caen

  4 maanden geleden
  Zo een triestig spel van de Belgen
 1. “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie
  Time-Out
  2

  “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie

  Het Burnley van coach Vincent Kompany versterkte zich deze week opnieuw met een speler uit de Jupiler Pro League. ‘The Clarets’ legden zeven miljoen euro plus bonussen op tafel voor Westerlo-spits Lyle Foster (22). Om de komst van de Zuid-Afrikaanse spits aan te kondigen, knutselde Burnley een geniaal filmpje in elkaar. De inspiratie haalden de Engelsen bij de wereldberoemde ‘Shrek’-film. In de originele scène moet de boosaardige Lord Farquaad kiezen tussen drie vrouwen, in de parodie van Burnley tussen drie spitsen: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en - jawel - Lyle Foster. Bekijk en geniet vooral zelf in onderstaande video.
 2. Bernd Storck (KV Kortrijk), die deze week zestig werd, weet hoe belangrijk de partij tegen KV Oostende is: “Enkel met een overwinning mogen we tevreden zijn”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Bernd Storck (KV Kortrijk), die deze week zestig werd, weet hoe belangrijk de partij tegen KV Oostende is: “Enkel met een overwin­ning mogen we tevreden zijn”

  KV Kortrijk kijkt morgenavond het geplaagde KV Oostende in de ogen. Na de WK-break konden de Kustboys nog geen enkele keer aan het langste eind trekken. KVO pakte een schamele 0 op 15 en staat voorlaatste in de klassering. KVK-coach Bernd Storck weet dat zijn ploeg hen nog dieper in de put kan duwen.