Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HIGHLIGHTS. Het tegendoelpunt van Van Dijk, de bijna wereldgoal van Lukebakio en de gemiste kansen van Hazard en Onana

Rode DuivelsVirgil van Dijk brak de ban in de Derby der Lage Landen. Eerder dwong Amadou Onana de Nederlandse doelman Pasveer tot een goede redding. In de absolute slotfase trof Dodi Lukebakio de lat met een omhaal. Bekijk hieronder alle highlights van de wedstrijd.

5 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Courtois de enig uitblinker Debruyne,ohanna,castagne waren goed Slecht waren : de bast,meunier,witsel,hazard,batsuayi...net toeristen op het veld...🙄 Alleen de inbreng van trossard & de ketelaere waren goed ...! Voor de rest zoals prutscoach zegt : we waren goed hij zou nog durven zeggen dat ze het WK gaan winnen ...😂
 • linda van landeghem

  4 maanden geleden
  Nederland...zo behoudend. Maar ja, het was tegen een wereldelftal hé. Ze mogen trots zijn op deze overwinning. Nu worden ze zeker wereldkampioen😂
 • Johan Lieben

  4 maanden geleden
  Tja, zo te lezen ben ik blij dat ik niet naar de wedstrijd gekeken heb. We hebben 6 wedstrijden gehad waar we aan een nieuwe ploeg konden bouwen met voorbereiding naar het WK. Heeft Mr Martinez dan niets geleerd uit de 4 opeenvolgende nederlagen tegen een landen in de top 10? Vandaag was de 5e. Met eeuwig te ‘smilen’ en alles te verbloemen zal het echt niet lukken in november. Misschien kijken hoe de Belgische Hockeybond haar plan naar de verwezenlijkte successen heeft opgesteld en gevolgd.
 • Adrien Claes

  4 maanden geleden
  Waar en wanneer hebt gij Hazard zien dreigen? Gooi die toch er uit.
 • christiana Caen

  4 maanden geleden
  Zo een triestig spel van de Belgen
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Huwelijk tussen Bayern en Neuer vertoont barsten, clublegende Matthäus: “Hij verdient het niet langer om kapitein te zijn”
  Buitenlands voetbal
  2

  Huwelijk tussen Bayern en Neuer vertoont barsten, clublegen­de Matthäus: “Hij verdient het niet langer om kapitein te zijn”

  Het zit grondig scheef tussen Bayern München en boegbeeld Manuel Neuer (36). De doelman, maanden out na een skiongeluk, zorgde voor onrust met enkele opvallende uitspraken over de ontslagen keeperstrainer en tevens goede vriend Toni Tapalović. Bayern-icoon Lothar Matthäus vindt zelfs dat Neuer niet langer aanvoerder kan zijn. “Had hij een paar weken geleden niet gezegd dat niemand groter is dan de club?”