Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HIGHLIGHTS. Antwerp uitgeschakeld na nederlaag tegen Basaksehir

Conference LeagueAntwerp speelde in Turkije 1-1 gelijk. Voor hun eigen supporters wou ‘The Great Old’ zich plaatsen voor de groepsfase van de Conference League, maar dat lukte helaas niet. Bekijk hieronder de hoogtepunten.

4 reacties

 • linda van landeghem

  5 maanden geleden
  Loontje kom om zijn boontje? Antwerp denkt dat het een olifant is? Geluk blijft niet duren? Wat een afgunst van gefrustreerde tegenstanders. De prijzen worden gedeeld aan de meet. Onthou dat maar.
 • Stanny Bruyninckx

  5 maanden geleden
  Loontje komt om zijn boontje Hopelijk is dit niet de laatste grote tegenslag voor pol en zijn hollanders
 • jean-pierre dermaut

  5 maanden geleden
  De Turken speelden in een rustige trainingsmatch in een zetel !! .....en wie ?..... Antwerp ,dat is een muis die denkt dat ze een olifant is ..
 • Matthias Janssens

  5 maanden geleden
  Geluk blijft niet duren , eerlijk, het voetbal dat Antwerp nu speelt is echt maar van een pover niveau, daar kunnen tegenstanders zich te gemakkelijk op aanpassen.
 1. Will Still, op zijn 30ste (!) architect van het champagnevoetbal van Reims, kijkt nu Messi en Mbappé in de ogen: “Misschien is mijn naam in Parijs al eens genoemd”
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL
  2

  Will Still, op zijn 30ste (!) architect van het champagne­voet­bal van Reims, kijkt nu Messi en Mbappé in de ogen: “Misschien is mijn naam in Parijs al eens genoemd”

  In de hoofdstad van de Champagnestreek speelt Stade Reims volgens Franse waarnemers momenteel champagnevoetbal. Aan het roer van Reims, dat zondag naar PSG trekt, staat onze landgenoot Will Still. “Coach, dat klinkt zo… vaderlijk.” Interview met een 30-jarig trainerstalent. “Sinds het WK is mijn GSM nog niet gestopt met rinkelen.”