Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HIGHLIGHTS. Antwerp uitgeschakeld na nederlaag tegen Basaksehir

Conference LeagueAntwerp speelde in Turkije 1-1 gelijk. Voor hun eigen supporters wou ‘The Great Old’ zich plaatsen voor de groepsfase van de Conference League, maar dat lukte helaas niet. Bekijk hieronder de hoogtepunten.

4 reacties

 • linda van landeghem

  5 maanden geleden
  Loontje kom om zijn boontje? Antwerp denkt dat het een olifant is? Geluk blijft niet duren? Wat een afgunst van gefrustreerde tegenstanders. De prijzen worden gedeeld aan de meet. Onthou dat maar.
 • Stanny Bruyninckx

  5 maanden geleden
  Loontje komt om zijn boontje Hopelijk is dit niet de laatste grote tegenslag voor pol en zijn hollanders
 • jean-pierre dermaut

  5 maanden geleden
  De Turken speelden in een rustige trainingsmatch in een zetel !! .....en wie ?..... Antwerp ,dat is een muis die denkt dat ze een olifant is ..
 • Matthias Janssens

  5 maanden geleden
  Geluk blijft niet duren , eerlijk, het voetbal dat Antwerp nu speelt is echt maar van een pover niveau, daar kunnen tegenstanders zich te gemakkelijk op aanpassen.
 1. Onze chef voetbal ziet Domenico Tedesco zich presenteren als ‘Mister Nice Guy’: “Aan zijn fatsoen zal het straks niet liggen”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Onze chef voetbal ziet Domenico Tedesco zich presente­ren als ‘Mister Nice Guy’: “Aan zijn fatsoen zal het straks niet liggen”

  Onze chef voetbal Niels Poissonnier volgde de voorstelling van Domenico Tedesco als nieuwe bondscoach op de voet. Hij zag een man met charisma en iemand die niet snel zal natrappen naar zijn voorganger. Én een persoon met een vlot en bij momenten heel helder discours. “Verwacht van Tedesco de komende maanden geen tabula rasa.”