Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HIGHLIGHTS. Antwerp uitgeschakeld na nederlaag tegen Basaksehir

Conference LeagueAntwerp speelde in Turkije 1-1 gelijk. Voor hun eigen supporters wou ‘The Great Old’ zich plaatsen voor de groepsfase van de Conference League, maar dat lukte helaas niet. Bekijk hieronder de hoogtepunten.

4 reacties

 • linda van landeghem

  5 maanden geleden
  Loontje kom om zijn boontje? Antwerp denkt dat het een olifant is? Geluk blijft niet duren? Wat een afgunst van gefrustreerde tegenstanders. De prijzen worden gedeeld aan de meet. Onthou dat maar.
 • Stanny Bruyninckx

  5 maanden geleden
  Loontje komt om zijn boontje Hopelijk is dit niet de laatste grote tegenslag voor pol en zijn hollanders
 • jean-pierre dermaut

  5 maanden geleden
  De Turken speelden in een rustige trainingsmatch in een zetel !! .....en wie ?..... Antwerp ,dat is een muis die denkt dat ze een olifant is ..
 • Matthias Janssens

  5 maanden geleden
  Geluk blijft niet duren , eerlijk, het voetbal dat Antwerp nu speelt is echt maar van een pover niveau, daar kunnen tegenstanders zich te gemakkelijk op aanpassen.
 1. “Club moet nog 30% verbeteren voor zware februarimaand”: Marc Degryse ziet dat Parker nog werk heeft, voor Anderlecht ziet hij het somber in
  PREMIUM
  18

  “Club moet nog 30% verbeteren voor zware februari­maand”: Marc Degryse ziet dat Parker nog werk heeft, voor Anderlecht ziet hij het somber in

  De kop is eraf voor Scott Parker. Al ziet onze analist Marc Degryse “nog steeds dezelfde problemen opduiken”. “Het collectieve en individuele niveau bij Club laat nog te wensen over. Parker blijft zoeken naar jongens in vorm.” Voorts bespreekt Degryse het makke gelijkspel tussen Anderlecht en Antwerp. “Ik had soms zin om te zappen naar de WK-finale in het hockey.”
 2. “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”
  PREMIUM

  “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”

  Van Sint-Truiden tot in Noord-Engeland, van Merseyside tot in Knokke-Heist. Overal waar hij passeerde, liet-ie dezelfde onuitwisbare indruk na. Ingewijden over de controlefreak en perfectionist Simon Mignolet (34), de kersverse Gouden Schoen die nooit iets aan het toeval overlaat. “Ten tijde van Liverpool trokken we met de feestdagen altijd daarheen. Voor hem altijd een drukke voetbalperiode. Toen wij het feestmaal aan het voorbereiden waren, was Simon zijn zalm nauwkeurig aan het afwegen (grijnst). Opdat alles zeker zou kloppen.”
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Het leven in de cel van Dani Alves: 100 euro om te spenderen en verplaatst naar kleinere module uit vrees voor veiligheid
  7

  Het leven in de cel van Dani Alves: 100 euro om te spenderen en verplaatst naar kleinere module uit vrees voor veiligheid

  In afwachting dat zijn beroep op voorlopige vrijlating behandeld wordt, past Dani Alves zich met succes aan in de gevangenis waar hij nu al meer dan een week vertoeft. Zo heeft de voetballer (39), beschuldigd van verkrachting van een 23-jarige vrouw op 30 december in discotheek Sutton in Barcelona, een kaart van 100 euro gekregen om te leven, speelt hij voetbal op het binnenplein en wordt hij in bescherming genomen door medegevangene ‘Coutinho’, een ex-portier en gewezen lijfwacht van Ronaldinho.