Gabigol, geliefd bij de familie Neymar.
Volledig scherm
Gabigol, geliefd bij de familie Neymar. © EPA

Het vriendje van kleine zus is voor één dag groter dan Neymar zelf: hoe ‘Gabigol’ floreert aan de zijde van zijn Rafaella

VoetbalFlamengo mocht vannacht voor het eerst in 38 jaar nog eens de Copa Libertadores in de lucht steken. De Braziliaanse club had dat in grote mate te danken aan Gabriel Barbossa, de schoonbroer van Neymar.

0 reacties

 1. Ook Liverpool toonde interesse in Kylian Mbappé: “Er is gepraat, maar het ging tussen Real en PSG”
  Play
  Buitenlands voetbal
  3

  Ook Liverpool toonde interesse in Kylian Mbappé: “Er is gepraat, maar het ging tussen Real en PSG”

  Na een maandenlange transfersaga besliste Kylian Mbappé afgelopen weekend om niet naar Real Madrid te trekken, maar wel langer bij Paris Saint-Germain te blijven. De Franse ster gaf op een persconferentie meer uitleg bij die beslissing. “Er zijn hier nog mooie hoofdstukken te schrijven.” In een interview met MARCA onthult Mbappé dat er ook (een beetje) gesproken werd met Liverpool.
 2. Philippe Clement en AS Monaco verspelen in 95ste minuut rechtstreeks Champions Leagueticket: “Maar fierheid is groter dan ontgoocheling”
  Play
  Ligue 1
  12

  Philippe Clement en AS Monaco verspelen in 95ste minuut recht­streeks Champions Leaguetic­ket: “Maar fierheid is groter dan ontgooche­ling”

  Wat een drama, wat een ontgoocheling. Philippe Clement en AS Monaco stonden op een minuut van de overwinning en Champions League-voetbal, maar in extremis maakte Lens nog 2-2. Monaco wordt derde en moet naar de voorrondes van het kampioenenbal. “Uiteraard komt dit hard aan. Maar als je ons parcours bekijkt, is de fierheid groter dan de ontgoocheling.”