Jos Donvil komt aan op Neerpede.
Volledig scherm
Jos Donvil komt aan op Neerpede. © Gianni Barbieux/Photo News

Het vijfde wiel aan een wagen die stilaan goed bolt: Karel Van Eetvelt neemt ontslag als CEO bij Anderlecht, Jos Donvil volgt hem op

VoetbalJos Donvil (60), vanaf 1 april de opvolger van Karel Van Eetvelt als CEO van Anderlecht, arriveerde deze ochtend op Neerpede voor dag één in de schijnwerpers (de tweede wagen op onderstaande video). Op RSCA spreekt men van een keuze die “de efficiëntie ten goede zal komen.” 

88 reacties

 • Lois Verdonk

  2 weken geleden
  Anderlecht moet dringend zijn bestuur versterken, vooral in de top. Men moet een zekerheid inbouwen bij verlof of snoepreisje van het dagelijks bestuur.
 • Freddie Heremans

  2 weken geleden
  Het was een jongensdroom, zegt hij, tafelspringer Van Eetvelt, maar die precies in een nachtmerrie veranderde... Mooiprater Karel weet ongetwijfeld nu reeds waar hij een nog hogere positie krijgt en een veelvoud van huidig loon. Veel zal hij niet moeten nadenken...
 • Gomer Hesemans

  2 weken geleden
  De vriendendienst zit erop, VDH kan nu ook officieel zijn mandaat opnemen..
 • Francois staen

  2 weken geleden
  hij zal ergens een beter betaald job krijgen, dit soort mensen zitten in een clubje die elkaar beschermen , iets zoals politici ...gaan van het ene naar het andere, ook al kennen ze er niets van.
 • Steven OTTOY

  2 weken geleden
  anderlecht is een duiventil geworden.
 1. Nummer 760! Cristiano Ronaldo topschutter aller tijden (of toch niet?)
  Buitenlands voetbal

  Nummer 760! Cristiano Ronaldo topschut­ter aller tijden (of toch niet?)

  All-time topschutter, of toch niet? Cristiano Ronaldo maakte in de finale van de Italiaanse Supercup tegen Napoli zijn 760ste goal uit zijn carrière. ‘CR7' zou daarmee de Tsjechische spits Jozef Bican voorbijgaan, die in zijn loopbaan voor club en land 759 treffers zou hebben gemaakt. Alhoewel... Bican speelde in de jaren 1930 en ‘40, een tijdsperiode waarin de statistieken nog niet te hard werden bijgehouden. Over zijn aantal goals bestaat er dus discussie. Volgens de gegevens van IFFHS (International Federation of Football for History & Statistics) scoorde Bican zelfs 805 keer. In die optiek heeft de Portugees dus wel nog wat werk. Andere bronnen houden het op 759 goals en stellen dat Ronaldo vandaag dus een record rijker is.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"