Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Het opmerkelijke verhaal van Oranje-held Memphis: “Regelmatig kwam ik bij jongens bij wie een kilo cocaïne op tafel lag”

VoetbalTegenwoordig maakt hij het mooie weer bij FC Barcelona en Oranje, maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest in het leven van Memphis Depay (27). Lees hieronder z’n opmerkelijke verhaal, met een bijzonder moeilijke jeugd. “Ik heb voor een korte tijd drugs verkocht. Ik was een jaar of vijftien.”

3 reacties

 • Willem Leeuw

  1 maand geleden
  Des te beter dat hij zijn leven goed heeft verbeterd en zich op voetbal heeft gericht.
 • jan marynissen

  1 maand geleden
  Daar moet je fier op zijn.
 • Eric De Baeremaeker

  1 maand geleden
  Hoe zal zijn verhaal aflopen ?
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.