Herman Van Holsbeeck.
Volledig scherm
Herman Van Holsbeeck. © BELGA

Herman Van Holsbeeck (67) nog zeker tot maandag in de cel in onderzoek naar fraude rond makelaar Christophe Henrotay

VoetbalGewezen Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck (67) zit in de gevangenis en zal daar normaal nog minstens tot maandag moeten blijven. Alles draait rond het onderzoek naar makelaar Christophe Henrotay (48). Een dossier dat losstaat van Operatie Propere Handen, waarin Van Holsbeeck al te horen kreeg dat het parket hem ook in dat dossier voor de rechter wil brengen.

85 reacties

 • FRANS DE ROUCK

  4 maanden geleden
  Gruwez ! Dat ze hem maar een matras geven in een overvolle cel en liefst nog één maand langer tot hij gans de kliek rond het voetbal een loer draait. Betalen zal hij hoe dan ook.
 • André Uyttendaele

  4 maanden geleden
  Waarschijnlijk zal diene sloek ook hier nog profiteren, hij zal zijn buikje goed rond eten zodat hij tot 14 dagen nadat ze hem gelost hebben, geen eten meer moet kopen.
 • Philippe Vanbelleghem

  4 maanden geleden
  die daar maar nog een maandje bij , hij zal er deugd van hebben . Nu nog de rest .
 • Danny Jacobs

  4 maanden geleden
  Erg voor de vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om kinderen een leuke sport hobby te bezorgen.
 • paul Mertens

  4 maanden geleden
  Niet verwonderlijk ,dergelijke praktijken hebben SK LIERSE destijds ook in moeilijkheden gebracht . Met resultaat dat deze sympathieke provincieclub verdwenen is uit de hoogste voetbalklasse.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.