BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hans Vanaken over “pijnlijke situatie” van Vormer en penaltymissers: "De volgende neem ik gewoon weer”

Jupiler Pro LeagueMissen doet hij niet vaak, aan Den Dreef overkwam het hem twee keer: “Ik weet op voorhand waar ik ga trappen en kijk niet meer naar de doelman,” kwam Hans Vanaken terug op zijn zeldzame missers.

17 reacties

 • Luc Verbrugghe

  2 maanden geleden
  Inderdaad Mr Tuymans, als je twee maal neergehaald wordt in het strafschop gebied is het strafschop. Krijgen is iets totaal anders. Twee maal totaal terecht.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Al een geluk voor de concurrentie dat Club nog niet op volle kracht is. Eens iedereen terug is uit blessure (Nusa, T.J. en Skov), de inkomende toptransfers zijn afgerond en degenen die nu al spelen terug volledig gerodeerd zijn (Hans heeft een zeer korte voorbereiding gehad en met een baby in huis waarschijnlijk ook korte nachten) gaat de concurrentie zeer hard mogen zwoegen om nog maar in hun spoor te blijven 👍.
 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Ik denk het niet Louis Meeus .
 • Roland Wydooghe

  2 maanden geleden
  Sloom,geen duelkracht,rechtstreekse tegenstander laten lopen.Wat is er toch aan de hand met Vanaken ? Wat moet Vormer daarvan denken? Doet toch pijn aan de ogen hoor!!
 • Henk Juwet

  2 maanden geleden
  Een geluk dat Vanaken niet naar de première league is gegaan want daar starte hij sowieso op de bank veel te traag en niet hard genoeg in de duels juist een bonenstaak maar ja hier in België zijn er maar een paar ploegen die kunnen strijden om de titel plus dat ze dan nig ook eens veroordeeld worden door de scheids of VAR