Hallucinante beelden: vrees voor meerdere doden na veldslag tussen fans in Mexicaanse eerste klasse

VoetbalDe Mexicaanse voetbalbond heeft de nationale competitie tijdelijk stilgelegd na heftige supportersrellen bij de wedstrijd op het hoogste niveau tussen Querétaro en Atlas. Tientallen toeschouwers raakten daarbij gewond en volgens onbevestigde berichten zouden er ook doden zijn gevallen. De overige wedstrijden in Mexico van dit weekend zijn uitgesteld, uit solidariteit met de slachtoffers.

12 reacties

 • Jill Pauwels

  4 maanden geleden
  Schokkerend dit!
 • Philippe Legrand

  4 maanden geleden
  Heeft niets met voetbal te maken enkel met de totaal verziekte maatschappij. Geen enkel respect meer voor wie dan ook en als je dan toevallig nog een uniform draagt ben je helemaal de pineut.
 • Yannick Dannau

  4 maanden geleden
  Gewoon frapant... beelden op VTM nieuws zijn misselijkmakend. Voor voetbal, echt?
 • Kris Vanherck

  4 maanden geleden
  Heeft NIETS met voetbal te maken, wel met een verrotte samenleving!
 • Christa Vaneecke

  4 maanden geleden
  Dit noemen ze dan de beschaafde wereld
 1. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

  Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”