Erling Braut Haaland en Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
Erling Braut Haaland en Charles De Ketelaere. © PN

Haaland heeft met 144,2 miljoen euro hoogste marktwaarde, Lukaku en De Bruyne in toptien en De Ketelaere op 18,2 miljoen ingeschat

VoetbalErling Haaland prijkt voor het eerst bovenaan de lijst van waardevolste voetballers ter wereld. Het studiebureau KPMG Football Benchmark schat zijn huidige prijs in op 144,2 miljoen euro, Kylian Mbappé zakt met 139,5 miljoen euro naar de tweede plek. Van de spelers in de Belgische competitie is Charles De Ketelaere nu al 18,2 miljoen euro waard.

5 reacties

 • Pieter geens

  1 week geleden
  Amai zal nog veel bokes moeten eten !
 • eric debanne

  2 weken geleden
  Te zot voor woorden die bedragen ...!
 • GILLIS VAN LAETHEM

  2 maanden geleden
  Waarom word er geen BTW aangerekend op deze handel door gans Europa ? brood verwarming eten kleding wel wat essensieel is wel , miljarden voor verkoop voetballers /mensen niet belastbaar en er is omerta op, waarom media en politiekers ?
 • Gaby Vercruysse

  2 maanden geleden
  Charles De Ketelaere is veel meer waard dan de 18.2 Mio en zal ook nog verder serieus stijgen . Is een Top speler en met Brains en background. Begrijp niet waarom Martinez zolang heeft gewacht om CDK in de Nationale Ploeg te brengen ?? Weinig franjes hard werkend en efficiënt vlgs mij beter dan Doku. Gaby Vercr
 • Ivan De Bakker

  2 maanden geleden
  Verschaeren meer waard dan Vanaken? Gooi deze lijst maar in de vuilbak.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.