Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Union USG
0
EINDE
1
1. FC Union Berlin UNI
 • Sven Michel Goal 6'

Groepswinnaar Union ziet ongeslagen reeks in Europa League eindigen tegen uitgekookt Union Berlin, Geraerts: “Het doet pijn”

Europa LeagueHet moest een galawedstrijd worden voor Union. Daar dacht Union Berlin donderdagavond echter anders over. De Duitsers verknalden het feestje door met 0-1, na een vroege goal van Michel, aan het langste eind te trekken.

1 reactie

 • karel daneels

  5 maanden geleden
  Union Berlin staat momenteel wel op kop in de Bundesliga is dus geen doetje dat men zo maar even opzij zet. Toch dikke proficiat Union Sint Gillis voor hun prachtige prestatie
 1. DE LAATSTE RECHTE LIJN. Spurtje tussen AA Gent en Club voor de Champions’ play-offs? Of worden Standard of Westerlo de lachende derde hond?
  PREMIUM
  2

  DE LAATSTE RECHTE LIJN. Spurtje tussen AA Gent en Club voor de Champions’ play-offs? Of worden Standard of Westerlo de lachende derde hond?

  Onze achttien eersteklassers zijn de rode vod gepasseerd. Met een rotvaart duiken ze de laatste rechte lijn in richting het einde van het reguliere seizoen. Op verschillende fronten wordt nog hevig gestreden. Wie pakt het laatste ticket voor de Champions’ play-offs? Wie moet zich tevreden stellen met een plek in de Europe play-offs en wie ontloopt op het nippertje de degradatie? Vandaag de clash om het laatste plekje in de Champions play-offs. Het wordt een strijd tussen vier ploegen.