Eén van de ontwerpen voor een nieuw stadion van Club Brugge op de Jan Breydelsite.
Volledig scherm
Eén van de ontwerpen voor een nieuw stadion van Club Brugge op de Jan Breydelsite. © Club Brugge

Groen licht voor Brugs stadiondossier na goedkeuring Raad van State, Cercle niet enthousiast: “Pleiten voor eerlijke behandeling”

Club BruggeHet stadiondossier van Club en Cercle Brugge heeft weer wat extra wind in de zeilen na een gunstig advies van de Raad van State. Goed nieuws voor blauw-zwart, maar Cercle is niet enthousiast. “We vragen om als gelijken te worden behandeld en niet uit ons huis te worden geschopt voordat er een haalbare, eerlijke en duurzame oplossing is voor beide voetbalclubs.”

25 reacties

 • MARIO AELBRECHT

  1 maand geleden
  Cercle, kan toch in Monaco gaan spelen, de meeste spelers kennen daar hun weg.
 • LUC NEYT

  1 maand geleden
  Wat een arrogantie van die omhooggevallen clubfans. Geen respect voor kleinere ploegen. Een goed grasveld dat voor clup heel wat meer opbrengt dan voor cercle. Voor de periode Verhaeghe werd er over het gras nooit gerept. Geen respect voor stad Brugge dat jarenlang beide ploegen hielp met een terrein. Geen verbrekingsvergoeding omdat een huurder opeens beslist hogerop te willen. Ik hoop dat vele clubfans in het dagelijks leven met meer respect door ‘meer bedeelden’ behandeld zullen worden.
 • Mastour Lars

  1 maand geleden
  Men had perfect het stadion in Sint-Andries kunnen behouden. Het is niet waar dat het stadion niet meer te renoveren viel, want dat was wel nog perfect mogelijk, daar is een studie naar gedaan. Het probleem van het terrein was ook op te lossen met kunstgras. Bovendien hoeft men niet persé een stadion van 40 000 toeschouwers te hebben om een Europese suptopper te kunnen zijn. Meer en meer mensen kijken thuis live voetbal, nu uiteraard, maar die trend was al eerder bezig.
 • Noel DE BRUYCKERE

  1 maand geleden
  Cercle nog altijd dezelfde patersmentaliteit van vroeger.Stad Brugge zou beter voor beiden dezelfde huurprijs vragen i.p.v. per toeschouwer een woning wordt toch ook verhuurd voor de waardeprijs en niet volgens het aantal kinderen.
 • Nolle Verdonck

  1 maand geleden
  Aan de zagers van natuur. 1 jullie kennen het dossier niet 2 er zal meer natuur komen, er komt een echt wandelpark rond het stadion. Ik ken geen enkel stadiondossier waar er zoveel rekening gehouden werd met de noden van buurtbewoners dan hier.
 1. De beste reddingen van Thibaut Courtois bij Real Madrid
  Play

  De beste reddingen van Thibaut Courtois bij Real Madrid

 2. Tiger Woods in laatste interview voor crash: "Hoop er op de Masters bij te zijn"
  Play

  Tiger Woods in laatste interview voor crash: "Hoop er op de Masters bij te zijn"