Pelé.
Volledig scherm
Pelé. © AP

Gezondheidstoestand van Braziliaanse voetballegende Pelé “blijft verbeteren”

VoetbalDe gezondheidstoestand van de Braziliaanse voetballegende Pelé “blijft verbeteren”, zo maakte het Albert Einstein-ziekenhuis in Sao Paulo bekend.

20 reacties

 • Koen Lippens

  2 maanden geleden
  Veel beterschap pelé
 • Dirk Tuymans

  2 maanden geleden
  De beste speler…in zijn tijd wel
 • Peter Peter

  2 maanden geleden
  Sterkte ik duim voor je
 • nikki groothuis

  2 maanden geleden
  Veel sterkte ,je zal altijd een ster blijven waar dan ook.
 • Stefaan Jans

  2 maanden geleden
  Zonder twijfel : " De beste en mooiste voetballer " aller tijden. 3 maal wereldkampioen met Brazilië, laatst in 1970 Mexico. Deze ploeg was misschien wel het beste landenelftal ooit met o.a;, Pelé, Tostao, Rivalhino, Jairzinho, enz... Speelden prachtig voetbal !!! Hopelijk hersteld Pelé nog en blijft nog een aantal jaartjes onder ons.
 1. “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”
  PREMIUM

  “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”

  Van Sint-Truiden tot in Noord-Engeland, van Merseyside tot in Knokke-Heist. Overal waar hij passeerde, liet-ie dezelfde onuitwisbare indruk na. Ingewijden over de controlefreak en perfectionist Simon Mignolet (34), de kersverse Gouden Schoen die nooit iets aan het toeval overlaat. “Ten tijde van Liverpool trokken we met de feestdagen altijd daarheen. Voor hem altijd een drukke voetbalperiode. Toen wij het feestmaal aan het voorbereiden waren, was Simon zijn zalm nauwkeurig aan het afwegen (grijnst). Opdat alles zeker zou kloppen.”