Pelé.
Volledig scherm
Pelé. © AP

Gezondheidstoestand van Braziliaanse voetballegende Pelé “blijft verbeteren”

VoetbalDe gezondheidstoestand van de Braziliaanse voetballegende Pelé “blijft verbeteren”, zo maakte het Albert Einstein-ziekenhuis in Sao Paulo bekend.

20 reacties

 • Koen Lippens

  2 maanden geleden
  Veel beterschap pelé
 • Dirk Tuymans

  2 maanden geleden
  De beste speler…in zijn tijd wel
 • Peter Peter

  2 maanden geleden
  Sterkte ik duim voor je
 • nikki groothuis

  2 maanden geleden
  Veel sterkte ,je zal altijd een ster blijven waar dan ook.
 • Stefaan Jans

  2 maanden geleden
  Zonder twijfel : " De beste en mooiste voetballer " aller tijden. 3 maal wereldkampioen met Brazilië, laatst in 1970 Mexico. Deze ploeg was misschien wel het beste landenelftal ooit met o.a;, Pelé, Tostao, Rivalhino, Jairzinho, enz... Speelden prachtig voetbal !!! Hopelijk hersteld Pelé nog en blijft nog een aantal jaartjes onder ons.
 1. U koos voor de acrobatentruc van Bryan Heynen: Genkenaar scoort de ‘Goal van het Jaar’
  Play
  255

  U koos voor de acrobatent­ruc van Bryan Heynen: Genkenaar scoort de ‘Goal van het Jaar’

  Er waren in 2022 opnieuw tal van geweldige doelpunten te bewonderen op onze Belgische voetbalvelden. De allermooiste? Die kwam volgens u van de voet van Racing Genk-kapitein Bryan Heynen. Zijn acrobatentruc tegen Antwerp haalde het van de omhaal van AA Gent-speler Hong en de pegel van Ritchie De Laet (Antwerp). De winnaar van het gesigneerde shirt van de Rode Duivels is Julie Minnaert uit Merelbeke. Naast Heynen vielen ook Genkies Wouter Vrancken (Coach van het Jaar) en Bilal El Khannouss (Belofte van het Jaar) in de prijzen op het gala van de Gouden Schoen.