Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Gespecialiseerd databedrijf: "Winstkansen Rode Duivels gezakt, Engeland nieuwe EK-favoriet”

EK voetbalBelgië is door de zware tabelhelft niet langer dé topfavoriet om het EK te winnen. Dat berekende Gracenote, absolute autoriteit op het vlak van sportstatistieken, op basis van maar liefst 1 miljoen computergestuurde simulaties. 

39 reacties

 • Geert Jackers

  1 maand geleden
  Het einde voor de Belgen nadert,zondagavond is het gedaan.
 • Robert Geysels

  1 maand geleden
  Als de databank wacht tot na de finale heeft hij het misschien wel juist
 • marc van de poel

  1 maand geleden
  De tabelhelft van België omvat 6 landen binnen de top 11 van de FIFA ranking. De andere tabelhelft staat er ééntje in de top 11. Helemaal logisch is dat natuurlijk niet. Tel daar dan nog bij, dat de Belgen allemaal uitwedstrijden spelen, en de meeste andere landen 2 op de 3 matchen in eigen land. Dus je moet geen gespecialiseerd data bedrijf zijn om te voorspellen, dat de Belgen het niet onder de markt gaan hebben, om de finale te bereiken, laat staan winnen. Maar toch : let 's go!!
 • Bernadette Vette

  1 maand geleden
  Belgie - Duitsland wordt de finale
 • Nathalie Clauwaert

  1 maand geleden
  Iedere match moet nog gespeeld worden ook hé. Het vel van de beer ...
 1. Football Talk. De Camargo vier weken out na knieoperatie
  Football Talk

  Football Talk. De Camargo vier weken out na knieopera­tie

  Igor de Camargo onderging deze ochtend een operatie aan de knie. De ingreep is goed verlopen, zo schrijft de 38-jarige spits op Instagram. “Alles is goed gegaan. Laten we er een mooi seizoen van maken. Ik ben 100% overtuigd dat het een mooi seizoen wordt.” De Camargo sukkelde al enkele weken met zijn knie (meniscus) nadat hij uitviel tijdens de oefenmatch tegen Standard. KV Mechelen wacht nog op het officiële verslag. “Maar we verwachten dat Igor zo’n vier weken out zal zijn”, aldus Wouter Vrancken. (ABD)
 2. Football Talk. Antwerpse recordaankoop Balikwisha meteen weken out - Laçi neemt optie op match tegen Anderlecht
  Football Talk
  1

  Football Talk. Antwerpse recordaan­koop Balikwisha meteen weken out - Laçi neemt optie op match tegen Anderlecht

  Anderlecht staat dicht bij een trip naar Albanië in de derde voorronde van de Conference League. FC Laçi won vanavond de heenmatch in de tweede voorronde tegen het Roemeense Universitatea Craiova met 1-0. De Montenegrijn Zarubica scoorde het enige doelpunt. De terugmatch wordt volgende week donderdag in Roemenië gespeeld. Wie doorstoot, neemt het op 5 en 12 augustus op tegen Anderlecht. (SVL)