AA Gent.
Volledig scherm
AA Gent. © Photo News

Gent is zeker van groepswinst in Conference League, Antwerp is uitgeschakeld, wat zijn de scenario’s voor Genk?

VoetbalDe Europese voetbalcompetities hebben hun vijfde speeldag achter de rug. Tijd om de scenario’s bij de hand te nemen. AA Gent is ondanks een eigen nederlaag in Cyprus zeker van groepswinst in de Conference League. Antwerp is Europees uitgeschakeld na een gelijkspel in Frankfurt, maar wat heeft Genk nog nodig om door te stoten naar het voorjaar van 2022? 

0 reacties

 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 2. Officieel: WK voetbal gaat een dag eerder van start om gastland Qatar de openingsmatch te laten spelen
  WK voetbal
  7

  Officieel: WK voetbal gaat een dag eerder van start om gastland Qatar de openings­match te laten spelen

  Het WK voetbal begint niet zoals oorspronkelijk gepland op 21, maar op 20 november. Dat communiceerde de wereldvoetbalbond FIFA vandaag. Zo kan gastland Qatar de openingsmatch spelen. En op die manier kan er meteen ook een officiële openingsceremonie plaatsvinden in aanloop naar die match. U kent de gebruikelijke toeters en bellen intussen wel: vuurwerk, optredens...
 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.