Volledig scherm
© BELGA

Genk-trainer John van den Brom: “Vijf wissels? Ik had liever vijf dagen vrijaf gehad”

KRC GenkRacing Genk sluit 2020 zondagmiddag af tegen Waasland-Beveren. John van den Brom blikte nu al even vooruit, met een glaasje champagne. 

12 reacties

 • Eric Michiels

  3 weken geleden
  Wim, wat je zegt is niet helemaal correct. Ik heb competitief voetbal gespeeld rot derde klasse (nu 1C), wedstrijdlopen gedaan tot 40 jaar (stratenlopen tot halve maratons) en ben dan beginnen te fietsen ( toeristen wedstrijden). Het grote verschil in voetbal is de enorme aanslag op gewrichten, pezen en spieren, door de korte draaiingen, afremmingen, en korte spurtjes. Fietsen is een veel vloeiender beweging en hart, longen en spieren kan je beter voorbereiden en train dan pezen en gewrichten..
 • wim rooyakkers

  3 weken geleden
  Voetballers klagen al snel ,een paar wedstrijden en ze zijn al vermoeid,waar trainen ze dan voor,in de wielersport is het normaal ,dat er dagen achtereen wedstrijden zijn,en na een flinke smak tegen moeder aarde meestal weer overeind en verder,terwijl voetballers kronkelend over de grasmat gaan als er naar hun gewezen word.
 • Herman Van Arendonk

  3 weken geleden
  Van den Brom is een erg goede trainer, en eigenlijk ook degene die de voetballoopbaan van Dries Mertens op gang heeft geholpen. Dat heeft het bestuur van Genk goed gezien.
 • jean Meyers

  3 weken geleden
  Híj is daar een week en vraagt al een langere vacantie
 • Danny Buyse

  3 weken geleden
  Ja man die heeft het goed te pakken zo zagen. Waarschijnlijk kreunt zijn ploeg onder al die Europees voetbalwedstrijden die ze moeten spelen.
 1. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!

 2. Adrian en Mia Refaelov hebben schattige boodschap voor hun papa
  Play

  Adrian en Mia Refaelov hebben schattige boodschap voor hun papa