Gekwetste Neymar weer onder vuur: “Wie pijn heeft aan de adductoren, danst na de match niet zo met een cowboyhoed”

VoetbalVeel liever zouden ze hem niet laten gaan. Want ook nu weer pech voor PSG: Neymar die gekwetst terug komt van een interlandluik met Brazilië. Hij mist al zeker Nantes zaterdag en misschien ook de Champions League-clash woensdag tegen Man City. In Brazilië krijgt ‘Ney’ steeds meer de wind van voren. “Moet zo iemand ons land vertegenwoordigen?” Deze ochtend stond Neymar... gewoon op het trainingsveld bij PSG.

3 reacties

 • Jonas Gent

  2 maanden geleden
  Neymar, een gigantisch toptalent dat zijn voet naast die van grote Brazilianen als Ronaldinho en Rivaldo zou moeten kunnen zetten. Zijn gedrag zorgt ervoor dat dit niet lukt, sportief noch buiten het veld.
 • Arne Dumoulin

  2 maanden geleden
  Voetballers op een normale manier beginnen betalen zou al veel oplossen.
 • jean luc jorissen

  2 maanden geleden
  Groot talent dat zowel op als naast het veld serieus naast zijn schoenen loopt
 1. Licentie van zes 1A-clubs in gevaar door Propere Handen: moeten Mannaert & co straks opstappen om hun club niet in gevaar te brengen?
  Play
  Operatie Propere Handen
  35

  Licentie van zes 1A-clubs in gevaar door Propere Handen: moeten Mannaert & co straks opstappen om hun club niet in gevaar te brengen?

  Kost ‘Propere Handen’ één of meerdere clubs uit 1A hun licentie? Die kans zit erin, want als een verdachte effectief veroordeeld wordt én in dienst is van de betrokken club, staat in het nieuwe bondsreglement dat die club geen licentie krijgt. Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Michel Louwagie en/of Bruno Venanzi die opstappen om hun club niet in gevaar te brengen? Het kán.