Gmax
Volledig scherm
© Gmax

Geen totaalrenovatie van Koning Boudewijnstadion: Golden Generation Arena dood en begraven

VOETBALEr komt geen totaalrenovatie van het Koning Boudewijnstadion. Drie jaar geleden rekenden de voetbalbond en de Memorial Van Damme nog op 200 miljoen euro overheidsgeld voor die zogenaamde ‘Golden Generation Arena’. Dat idee is nu in alle stilte afgevoerd. Minstens tot de verkiezingen van 2024 zit het stadiondossier muurvast. 

40 reacties

 • Kristof Breskens

  1 maand geleden
  een goede zaak. Beter de stadions van de topclubs sponsoren,
 • Ivan Vergauwen

  1 maand geleden
  Gouden generatie van de Janneke en Miekes ja. Zolang ze er hun kop niet bijleggen gaan ze nooit een trofee winnen. En voor sommige spelers is spelen in de nationale ploeg enkel om wat speelminuten bij elkaar te sprokkelen.
 • Kelly Verlinden

  1 maand geleden
  Waarom moet dat met overheidsgeld zijn. De overheid past al genoeg bij door politie in te schakelen en alle schade te vergoeden als er supporters dingen afbreken. Betaal uw fantasie zelf.
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Voetballers betalen misschien geen rsc maar worden verder gewoon net zo belast als iedereen , wat er dus met de bovengemiddelde lonen die ze binnenhalen op neerkomt dat ze in een hoog tarief vallen en dus veel betalen Dat ze hun eigen stadion moeten betalen is onzin , als uw werkgever een nieuwe fabriek bouwt betaalt u dat ook niet Een mooi multifunctioneel stadion kan makkelijk kostendekkend uitgebaat worden dmv evenementen en concerten , alleen de parking al is miljoenen waard
 • Renaat Moerman

  1 maand geleden
  Als de "gouden generatie" een maand loon afstaat is het opgelost.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. In maart nog op non-actief gezet na denigrerende uitspraken stopt David Elleray nu definitief als scheidsrechtersbaas door verhuis naar Zuid-Afrika
  Belgisch voetbal
  4

  In maart nog op non-ac­tief gezet na denigreren­de uitspraken stopt David Elleray nu definitief als scheids­rech­ters­baas door verhuis naar Zuid-Afri­ka

  Door een vrouwelijke werkneemster een ‘oude taart’ te noemen en een zwarte ref te vragen of hij ‘uit de koolmijn’ komt, solliciteerde David Elleray (67) al openlijk voor zijn ontslag, nu is zijn afscheid ook echt daar. De scheidsrechtersbaas verhuist naar Zuid-Afrika. “Ik kan mijn functie niet langer op een professionele manier uitoefenen.”