ANP
Volledig scherm
© ANP

Geen Champions League voor Clement: AS Monaco na thriller van 120 minuten ten onder tegen PSV

Champions LeagueHet AS Monaco van Philippe Clement leek tegen PSV op weg naar een 1-2-overwinning én kwalificatie voor de laatste voorronde van de Champions League. Een zeer discutabele gelijkmaker in de 89ste minuut gooide roet in het eten. De Eindhovenaren haalden het in de verlengingen dankzij een kopbaldoelpunt van Luuk de Jong.

14 reacties

 • Henri MERTENS

  2 maanden geleden
  Beste Felix Blijkbaar Ken je niet af van het reglement Op je eigen speelhemft bestaat de buitenspelregel niet En waar de fout of het buitenspel werd vastgesteld daar moet hey spelen hernomen worden
 • Hans Oxida

  2 maanden geleden
  Top van de Eindhovenaren! De betere ploeg gaat door. Wat het buitenspelgeval betreft zou Vanhaelewijn zich toch beter wat meer in detail informeren.
 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Bij een vrije schop wordt meestal niet zo nauw gekeken of hij wel op de centimeter nauwkeurig op de juiste plaats ligt , als er geen direct schot op doel mogelijk is maakt een metertje verder naar voor of achter weinig tot niets uit Denkt een scheidsrechter daar anders over dan moet hij dit voor het nemen van de vrije schop kenbaar maken Het was ook slechts de gelijkmaker natuurlijk , Monaco had hierna nog een half uur verlenging om alsnog te winnen
 • jos dedecker

  2 maanden geleden
  @jean-marie vanhaelewijn : De vrije trap mag genomen worden op de plek waar de constatering van buitenspel plaatsvindt. Embolo kwam weliswaar van de helft van PSV, maar werd buitenspel gefloten toen hij de bal op eigen helft aannam. Daar mag dan ook de vrije trap genomen worden. Het is dus gewoon volgens de reglementen gegaan.
 • jan boden

  2 maanden geleden
  PSV verzilverde zijn kansen aan 100 %. Monaco heeft het thuis laten liggen door daar niet te winnen. Rechtstreekse plaatsing voor de CL hadden ze al laten liggen in de laatste wedstrijd van vorig seizoen, in minuut 95. Dubbele pech voor Clement.
 1. En of hij genoot: Evenepoel ontpopt zich tijdens huldiging tot volksmenner en slaat babbeltje met Merckx en Van Himst
  Anderlecht
  6

  En of hij genoot: Evenepoel ontpopt zich tijdens huldiging tot volksmen­ner en slaat babbeltje met Merckx en Van Himst

  Voor de aftrap van Anderlecht-West Ham werd Remco Evenepoel gehuldigd in het Lotto Park. De Vuelta-winnaar en wereldkampioen was in het verleden voetballer bij de jeugd van RSCA en volgt de club nog steeds op de voet. Evenepoel, met paars-witte sjaal, deelde handtekeningen uit, kreeg een truitje met het rugnummer 15 en een staande ovatie van het publiek. Nadien zette hij - zichtbaar genietend - vanuit de spionkop de kreet ‘Come On You Mauves’ in. Evenepoel sloeg in de eretribune een babbeltje met Paul Van Himst en Eddy Merckx.