Volledig scherm
© EPA

Geen akkoord met Inter en blessure die blijft aanslepen: Lukaku past ook voor vierde oefenmatch

VoetbalZijn achterstand groeit. Romelu Lukaku past ook voor de vierde oefenmatch met Manchester United. Zijn club begint maakt zich stilaan zorgen.  Zijn transfer naar Italië zit nog steeds niet in de pijplijn. Bij Man United, dat donderdag een bod van 60 miljoen naast zich neerlegde, manen ze Inter aan tot haast. Nog een goeie week krijgen ze om minstens 85 miljoen te storten. 

 1. Hazard is dolgelukkig dat hij weer voetballer is en gelooft in kwalificatie: “Wij zijn Real Madrid”
  Play
  Champions League

  Hazard is dolgeluk­kig dat hij weer voetballer is en gelooft in kwalifica­tie: “Wij zijn Real Madrid”

  Eindelijk. Eden Hazard maakte zijn wederoptreden. Bij een 0-2-achterstand tegen Borussia Mönchengladbach mocht hij twintig minuten voor tijd invallen. Een voet in de goals had hij niet, maar de Rode Duivel maakte een bemoedigende invalbeurt. “Het gevoel nu is alsof we met drie punten terugkeren, al is het niet zo. Op vijf minuten tijd kunnen we er nog twee scoren. Ik kon er ook één maken, maar ik mis...”
 2. Spaanse sportkranten loven Courtois weer, Hazard meteen onder het vergrootglas: “Zijn bijdrage bleek onbestaand”
  Real Madrid

  Spaanse sportkran­ten loven Courtois weer, Hazard meteen onder het vergroot­glas: “Zijn bijdrage bleek onbestaand”

  Eden Hazard is weer voetballer. Waar hij zelf dolgelukkig was met zijn eerste minuten sinds lang, waren de toonaangevende Spaanse sportkranten dat toch ietsje minder. Vooral AS was meteen hard - één zin sprak boekdelen. Een voorsmaakje wat Eden te wachten staat: zijn prestaties zullen erg kritisch beoordeeld worden, ondank het gebrek aan matchritme. “Ach, het belangrijkste is, mensen, dat Eden Hazard weer sjot. Godzijdank”, relativeert onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Courtois van zijn kant werd opnieuw unaniem met lof overladen.