Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Frustrerend”: Vincent Kompany en Burnley geven, ondanks 71% balbezit, dubbele voorsprong uit handen en blijven met magere oogst achter

Buitenlands voetbalVincent Kompany en Burnley hebben zaterdag na een doelpuntrijk duel tegen Blackpool voor een vierde keer op rij niet kunnen vieren. Ondanks alweer het vele balbezit, 71%, gaf het scorebord na het laatste fluitsignaal 3-3 aan. Na vijf competitiewedstrijden oogt de balans met 6 op 15 mager.

19 reacties

 • David Van Petegem

  3 maanden geleden
  Albert, hier hebben we op de kwaliteit 3 seizoenen gewacht.
 • Yves François

  3 maanden geleden
  En zo zullen we nog jaren hetzelfde verhaaltje lezen, Kompany is bezig aan een project, een project die helaas nooit beëindigd zal worden. Goede voetballer geweest, maar als trainer vrees ik dat hij het nooit zal maken. Is niet sluw genoeg, te naïef. Kan misschien wen een goede makelaar worden, wie weet.
 • Bart Vandevoorde

  3 maanden geleden
  Hij bouwt een ploeg... Over een drietal jaren staan misschien de fundamenten, waarop dan nog een ploeg moet worden gebouwd. Het bewijs dat een goede speler, nog geen goede trainer is.
 • Anthony Peeters

  3 maanden geleden
  Goed bezig heeft nog paar deftige spelers nodig! Ze hebben heel veel verkocht en de ploeg die nu speelt kan zelfs niet mee in België! Heel slechte keeper en op het middenveld en aanvallend toch nog iets nodig!
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Knap van Kompany om met een totaal nieuwe ploeg, opgebouwd vanaf bijna '0', dominant voetbal te spelen met een groot balbezit (65%-75%) en rustig op te bouwen. Uiteraard kunnen de resultaten beter maar dat is eigenlijk bijkomstig ten opzichte van de groei van het elftal in de komende weken. Veel doelkansen scheppen leidt sowieso naar veel doelpunten. De aanvallers zijn ook het laatst bij de ploeg gekomen en hebben nog een achterstand op te halen. Komt zeker goed. Kwaliteit drijft altijd boven.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.