Emmanuel Petit.
Volledig scherm
Emmanuel Petit. © Photo News

Frans wereldkampioen Emmanuel Petit onder de indruk van Club: “Het beste wat ik in tijden gezien heb tegen PSG”

Champions League“Een impressionante teamprestatie.” En of Club Brugge en het Jan Breydelstadion een indruk hebben nagelaten op Emmanuel Petit, Premier League-winnaar en wereldkampioen met Frankrijk in 1998: “Ze gingen nooit achteruit.”

8 reacties

 • jan boden

  1 maand geleden
  Balanta en Sobol leverden hun beste prestatie sinds ze voor Brugge spelen. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat ze nu beter werden omringd waardoor hun taken simpeler werden.
 • Cecile Jacobs

  1 maand geleden
  Ze verdienen lof waren formidabele
 • wesley netnem

  1 maand geleden
  Veel Grote Namen zijn geen Zekerheid op Winst !! in tegendeel het loopt vaker spaak dan het goed gaat !? En Messi die komt enkel nog wat Zakgeld verdienen bij PSG . Ik zie dit als een afront voor Mbappé een speler als Messi binnen halen terwijl hij en Neymar er al rond lopen ! In iedergeval Geen Motivatie om te strijden voor deze Club !!
 • Alex Millian

  1 maand geleden
  Zeg ik al 20 jaar, de beste verdedigend plan is aanvallen, dan maken ze minder kansen op doel.
 • Wesley Christiaens

  1 maand geleden
  Brugge heeft als een team gespeeld en allerbelangrijkste: ze waren niet "starstruck", mooi kalm gebleven, eigen spel gespeeld en psg blok gezet! Kortom ze hadden mogen ( moeten?) winnen. Proficiat van een niet club supporter, maar de waarheid mag gezegd worden.
 1. ONS RAPPORT. Drie Club-spelers met 7, een 5 voor "heel bleke” De Ketelaere - Antwerp grossiert in zesjes
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  12

  ONS RAPPORT. Drie Club-spe­lers met 7, een 5 voor "heel bleke” De Ketelaere - Antwerp grossiert in zesjes

  Geen winnaar op het veld in Antwerp - Club, al wint blauw-zwart over negentig minuten op punten. Dat reflecteert zich ook in onze spelersbeoordelingen met drie bezoekers die een 7 op 10 krijgen. Bij Club bleef alleen De Ketelaere onder de verwachtingen: ‘CDK’ heeft duidelijk even nood aan wat rust. Geen 7's voor Antwerp, wel veel zessen en ook enkele jongens die ondermaats bleven. Ons individuele spelersrapport.