Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Frank Arnesen voorgesteld bij Feyenoord: “Bij Anderlecht geleerd dat ik geen sportdirecteur boven me wil”

VoetbalFrank Arnesen werd gisteren voorgesteld als de nieuwe technische baas bij Feyenoord. Hij begint pas half januari bij de Rotterdammers, maar de Deen is naar eigen zeggen reeds achter de schermen bezig. Ook kwam hij tijdens de persconferentie kort terug op zijn passage bij Anderlecht.

1 reactie

 • danny meulders

  2 jaar geleden
  een geluk dat ze van Crombrugge hebben gehaald , de beste transfer
 1. De gemiste kansen tegen Antwerp, de gemiste strafschop van Vanzeir en de rode kaart van Machida: zo zag Union Club alsnog terugkeren
  Play
  Jupiler Pro League
  3

  De gemiste kansen tegen Antwerp, de gemiste strafschop van Vanzeir en de rode kaart van Machida: zo zag Union Club alsnog terugkeren

  Union leek lang op weg om iedereen — en dan vooral Club Brugge — een neus te zetten en als promovendus kampioen te worden. Maar naar het einde toe begon blauw-zwart langzaam aan de achterstand te knabbelen, om er uiteindelijk in de Champions' play-offs op en over te gaan. Waar heeft Union de titel laten liggen? In bovenstaande video ziet u de momenten die Club alsnog op het goeie spoor hielpen.
 2. Prachtig moment: Dries Mertens en Kat Kerkhofs stellen zoontje Ciro Romeo voor aan Napoli-fans
  Play
  Buitenlands voetbal
  2

  Prachtig moment: Dries Mertens en Kat Kerkhofs stellen zoontje Ciro Romeo voor aan Napoli-fans

  Een prachtig moment voor Dries Mertens en Kat Kerkhofs. Na de laatste thuismatch van Napoli stapten de spelers met hun gezin het veld op. Het moment om zoontje Ciro Romeo, intussen anderhalve maand, vanop de grasmat voor te stellen aan de Napolitaanse fans. “Napoli, bedankt voor jullie liefde richting mijn twee Ciro’s. Mijn hart is vol”, schreef Kat op Instagram.