Konstantinos Laifis.
Volledig scherm
Konstantinos Laifis. © Photo News

Football Talk. Zes positieve coronatests bij Standard voor trip naar Polen - Geen nieuwe besmettingen bij Malinwa

Football TalkBekerwedstrijden in Oostenrijk uitgesteld na terreuraanslag

0 reacties

 1. Standard weet tegen zieltogend Eupen weer wat winnen is: Emond opnieuw aan het kanon
  Jupiler Pro League

  Standard weet tegen zieltogend Eupen weer wat winnen is: Emond opnieuw aan het kanon

  Eerste zege voor Standard sinds 12 december 2021. Met dank aan Renaud Emond, nu al een geslaagde wintertransfer. De Franse spits, teruggehaald uit Nantes, scoorde zijn tweede goal in vier dagen tijd. Zondag was dat goed voor een puntje tegen Club Brugge, vanavond voor de volle buit tegen een weliswaar zieltogend Eupen. In de slotfase scoorde Dragus nog een tweede goal voor de Rouches. Zulte Waregem - OH Leuven eindigde op een draw.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Een terechte penalty voor Union, vindt het Referee Department: “Duw gebeurde op de lijn en die hoort ook tot het strafschopgebied”
  Play
  Jupiler Pro League
  38

  Een terechte penalty voor Union, vindt het Referee Department: “Duw gebeurde op de lijn en die hoort ook tot het strafschop­ge­bied”

  Doldwaze slotfase in het Dudenpark, wanneer scheidsrechter Nathan Verboomen eerst in de 94ste minuut een doelpunt van Union-spits Undav afkeurt en dan in de 97ste minuut een strafschop fluit voor de Brusselaars. Een controversiële elfmeter: onze huisref Tim Pots zag er géén penalty in. Maar voor het Referee Department heeft Verboomen het bij het rechte eind, zo laten ze vandaag weten.