Club moet het een poos zonder Mata doen.
Volledig scherm
Club moet het een poos zonder Mata doen. © Photo News

Football Talk. Woede-uitbarsting levert Ancelotti één match schorsing op - Mata weken out, Tau oververmoeid

1 reactie

 • jean pierre Tibermont

  2 jaar geleden
  Wat een bende sukkels daar op RSCA weer een speler binnen gehaald die moet geopereerd worden...ongelooflijk !!!
 1. Noorderburen zien knuffelfactor bij Oranje: “Aké en De Vrij spelen piano, Frenkie is de olijke buurjongen en Dumfries is ontwapenend”
  PREMIUM
  EK Voetbal
  1

  Noorderbu­ren zien knuffelfac­tor bij Oranje: “Aké en De Vrij spelen piano, Frenkie is de olijke buurjongen en Dumfries is ontwape­nend”

  Onder Frank de Boer groeide stilaan het chagrijn over Oranje, maar zo snel kan het gaan: na één wedstrijd kantelde het sentiment in Nederland. Wat meehelpt, is de knuffelfactor van het Nederlands elftal, dankzij een bonte mix van karakters en typetjes. De toekomstblik van onze Nederlandse collega’s bij het AD kleurt plots roze.
 2. Sterrenparade: dit is de ideale ‘mixed eleven’ van Frankrijk en Duitsland volgens de HLN-surfer
  EK voetbal

  Sterrenpa­ra­de: dit is de ideale ‘mixed eleven’ van Frankrijk en Duitsland volgens de HLN-sur­fer

  Varane, Kanté, Pogba, Mbappé, Benzema... De weelde bij Frankrijk is haast niet te overzien. Underdog Duitsland moet met jongens als Kimmich, Gündogan en Havertz niet onderdoen. Zo meteen kijken de twee landen elkaar in de ogen in de topper van deze eerste speeldag op het EK. Onze surfer kon vandaag stemmen voor een ‘mixed eleven’, met bovenstaande opstelling als resultaat.
 3. “Löw weet nog steeds niet wat z’n beste elf is”: buitenlandse pers zag atypisch Duitsland alles geven, maar stelt zich (weer) vragen bij keuzes bondscoach
  EK voetbal
  2

  “Löw weet nog steeds niet wat z’n beste elf is”: buitenland­se pers zag atypisch Duitsland alles geven, maar stelt zich (weer) vragen bij keuzes bondscoach

  De kraker tussen Frankrijk en Duitsland loste de verwachtingen in. De match in München stond bol van de incidenten - de buitenlandse media wisten wat schrijven. ‘Les Bleus’ bevestigden haar status van topfavoriet, terwijl ‘Die Mannschaft’ degelijk weerwerk bood maar toch o zo kwetsbaar blijft. “Een schrijnend gebrek aan kalmte en zelfvertrouwen. Moeten dat net niet de kwaliteiten zijn van de Duitse nationale ploeg?”