Jan Vertonghen op training bij Benfica.
Volledig scherm
Jan Vertonghen op training bij Benfica. © Benfica

Football Talk. Vertonghen traint weer mee bij Benfica, morgen al rentree tegen PSV? – Radovanovic verlengt bij KVK

1 reactie

 • WILFRIED DE WILDE

  2 maanden geleden
  Het enige wat Beerschot mist is ogenschijnlijk de poen. Ze staan wel iets te laag in de rangschikking.
 1. “Dit keer je niet in een vingerknip”: Standard sukkelt verder in diepe coma, krijgt Elsner ‘Rouches’ wakker?
  Play
  PREMIUM
  Standard
  5

  “Dit keer je niet in een vingerknip”: Standard sukkelt verder in diepe coma, krijgt Elsner ‘Rouches’ wakker?

  Na twee wedstrijden tegen de 16de en de 17de in de stand, is er maar één logische conclusie: de trainerswissel bij Standard bracht geen schokeffect teweeg. Luka Elsner presenteert zich als een coach met een visie en een plan, maar hij botst in Luik op een team zonder ziel, zonder vertrouwen en met een gebrek aan pure kwaliteit. Er wacht de Sloveen een werk van lange adem.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. Football Talk. Standard en KV Kortrijk hebben nog steeds geen akkoord omtrent Elsner - Shirt Bodart was oplossing à la Belge - Frenkie De Jong out met blessure
  Football Talk

  Football Talk. Standard en KV Kortrijk hebben nog steeds geen akkoord omtrent Elsner - Shirt Bodart was oplossing à la Belge - Frenkie De Jong out met blessure

  Er is nog steeds geen akkoord gevonden tussen KV Kortrijk en Standard omtrent de overgang van Luka Elsner naar Standard. De Luikenaars zouden een bod gedaan hebben, maar het bod was veel te laag. De vete blijft dus duren voor de arbeidsrechtbank. Komend weekend kijken Standard en KVK elkaar in de ogen. Het wordt zonder meer een partij om naar uit te kijken. Standard kon onder Elsner nog niet winnen. De Rouches speelden zowel tegen OH Leuven als tegen Cercle Brugge gelijk. Leuven en Cercle speelden hun partij tegen Standard onder voorbehoud. Ze stellen zich vragen of Elsner wel effectief bij Standard op de bank mag zitten. (IVDA)