AFP
Volledig scherm
© AFP

Football Talk. Trossard en Brighton niet voorbij Everton - Marquinhos ontbreekt tegen Bayern

0 reacties

 1. LIVE. Volg hier doorheen de dag alle ontwikkelingen rond de Rode Duivels
  Rode Duivels
  1

  LIVE. Volg hier doorheen de dag alle ontwikke­lin­gen rond de Rode Duivels

  De Rode Duivels leven toe naar hun clash met Cristiano Ronaldo en co van zondag in Sevilla. Vandaag zijn de Belgen nog gewoon in hun Basecamp in Tubeke, waar het ‘zwaartepunt’ van de dag na de middag ligt. Om 16u30 is er opnieuw een persconferentie met bondscoach Roberto Martínez en twee spelers en een uurtje later volgt een training. Het eerste kwartier daarvan zal opnieuw open zijn. Op deze pagina zit u goed om die training én al het andere nieuws over de Duivels op de voet te volgen!
 1. Betrapt: Poolse doelman Szczesny steekt sigaret op avond voor de match tegen Spanje
  EK voetbal
  12

  Betrapt: Poolse doelman Szczesny steekt sigaret op avond voor de match tegen Spanje

  Wojciech Szczesny (31) kon het als fanatiek roker opnieuw niet laten. Maar deze sigaret had hij beter op zak gehouden en krijgt mogelijk een staartje. In officiële Poolse outfit werd hij de voorbije zaterdag al rokend gefotografeerd, de avond voor de match tegen Spanje op het EK. De keeper van Juventus had zijn eigen pakje mee en stak de sigaret ook op in het bijzijn van zijn ploeggenoten. Szczesny keepte enkele uren later een goeie match en hield met Polen in Sevilla Spanje op een draw (1-1). Als doelman van Arsenal werd hij ook al twee keer betrapt met een sigaret in de mond. In 2015 kreeg hij er nog een boete van 20.000 euro voor toen hij rookte in de kleedkamer van Southampton. Dat werd door toenmalig Arsenal-manager Arsène Wenger oogluikend toegestaan.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.