Tarik Tissoudali.
Volledig scherm
Tarik Tissoudali. © BELGA

Football Talk. Tissoudali wint ‘Lion Belge’ - Hairemans out voor bekerduel met Cercle - Voorlopig transferverbod Moeskroen

1 reactie

 • Leo Hoes

  2 maanden geleden
  Bij Moeskroen de zoveelste show, niemand durft die ploeg straffen, daar is meer aan de hand dan een beetje omkopen.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Amper één goal in Ligue 1 en “geen respect voor de trainer”: dit seizoen dreigt het slechtste in 15 jaar te worden voor Lionel Messi
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  24

  Amper één goal in Ligue 1 en “geen respect voor de trainer”: dit seizoen dreigt het slechtste in 15 jaar te worden voor Lionel Messi

  Daar was-ie dan plots weer begin deze week op het Camp des Loges in Parijs. Zijne Koninklijke Hoogheid Lionel Messi (34) - eindelijk hersteld van een coronabesmetting - traint weer met de groep bij PSG. De tijd rijp voor een doorstart na een maand afwezigheid? Cijfermatig hangt het slechtste seizoen in bijna vijftien jaar tijd boven z’n hoofd. En ook de kritiek blijft niet uit.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.