Tarik Tissoudali.
Volledig scherm
Tarik Tissoudali. © BELGA

Football Talk. Tissoudali wint ‘Lion Belge’ - Hairemans out voor bekerduel met Cercle - Voorlopig transferverbod Moeskroen

1 reactie

 • Leo Hoes

  1 jaar geleden
  Bij Moeskroen de zoveelste show, niemand durft die ploeg straffen, daar is meer aan de hand dan een beetje omkopen.
 1. LIVE TRANSFERS. Vertessen optie bij Union, ook Antwerp geïnteresseerd - Vindt Anderlecht in Watford oplossing voor Hoedt?
  94

  LIVE TRANSFERS. Vertessen optie bij Union, ook Antwerp geïnteres­seerd - Vindt Anderlecht in Watford oplossing voor Hoedt?

  Een volledige maand januari is de wintermercato open en kunnen clubs in binnen- en buitenland opnieuw spelers aantrekken of van de hand doen. Dat er bij Anderlecht nog wel wat op stapel staat, is een open deur in trappen. Maar wat met de andere ploegen? Versterkt titelfavoriet Genk zich nog? Tast Paul Gheysens in de buidel in de hoop de Limburgers nog van de eerste plaats te stoten? En wat doet Club, nu het meer dan ooit duidelijk is dat er zal moeten geknokt worden voor een plek in play-off 1? Ook de grootste transfergeruchten en -deals uit het buitenland vind je in onze Transfer Talk terug.
 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.