Scott Parker.
Volledig scherm
Scott Parker. © REUTERS

Football Talk. Scott Parker ontslagen na 9-0 in Liverpool - Haller na operatie aan tumor in teelbal nog enkele maanden out

1 reactie

 • moons fons

  6 maanden geleden
  Hij ziet er al véél minder enthousiast uit onze "wereldtrainer" !
 1. Onze chef voetbal ziet Domenico Tedesco zich presenteren als ‘Mister Nice Guy’: “Aan zijn fatsoen zal het straks niet liggen”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Onze chef voetbal ziet Domenico Tedesco zich presente­ren als ‘Mister Nice Guy’: “Aan zijn fatsoen zal het straks niet liggen”

  Onze chef voetbal Niels Poissonnier volgde de voorstelling van Domenico Tedesco als nieuwe bondscoach op de voet. Hij zag een man met charisma en iemand die niet snel zal natrappen naar zijn voorganger. Én een persoon met een vlot en bij momenten heel helder discours. “Verwacht van Tedesco de komende maanden geen tabula rasa.”
 2. Is zijn positie nog houdbaar? Was er verbale agressie tegen werknemers? Antwoord op de meest prangende vragen na het vernietigend artikel over Vandenhaute
  PREMIUM
  7

  Is zijn positie nog houdbaar? Was er verbale agressie tegen werknemers? Antwoord op de meest prangende vragen na het vernieti­gend artikel over Vandenhau­te

  De Raad van Bestuur zal er een vette kluif aan hebben. Reken maar dat zij niet-uitvoerend voorzitter van Anderlecht, Wouter Vandenhaute ter verantwoording zullen roepen na een reeks aantijgingen die in ‘Humo’ aan zijn adres werden geuit. Van het riant loon van een half miljoen euro, over zijn functioneren als niet-uitvoerend voorzitter tot de verbale agressie op de werkvloer. Wij gidsen u langsheen de meest prangende vragen.
 3. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.