Scott Parker.
Volledig scherm
Scott Parker. © REUTERS

Football Talk. Scott Parker ontslagen na 9-0 in Liverpool - Haller na operatie aan tumor in teelbal nog enkele maanden out

1 reactie

 • snof snoom

  2 maanden geleden
  Hij ziet er al véél minder enthousiast uit onze "wereldtrainer" !
 1. Carlo Ancelotti met bemoedigend nieuws over Thibaut Courtois: “Het gaat al beter met hem”
  Voetbal

  Carlo Ancelotti met bemoedi­gend nieuws over Thibaut Courtois: “Het gaat al beter met hem”

  Real Madrid kan morgen op de derde speeldag van de groepsfase van de Champions League niet rekenen op doelman Thibaut Courtois. De Rode Duivel sukkelt nog steeds met ischias, een zenuwpijn aan de onderkant van zijn rug. Die straalt uit naar zijn linkerbeen. Coach Carlo Ancelotti bevestigde op zijn persbabbel zijn onbeschikbaarheid voor het duel tegen Shakhtar. “Maar het gaat wel al veel beter met hem”, zei hij ook.
 2. KVO niet te spreken over vermeende scheldtirade assistent-ref: “Als wedstrijdleiding een hoofdrol speelt, zijn we fout bezig”
  Voetbal Jupiler Pro League

  KVO niet te spreken over vermeende scheldtira­de assistent-ref: “Als wedstrijd­lei­ding een hoofdrol speelt, zijn we fout bezig”

  Niet alleen de pijnlijke nederlaag in de slotfase ligt KV Oostende zwaar op de maag. Blijkbaar zou de lijnrechter in de daarna ontstane tumult scheldwoorden naar twee KVO-spelers hebben geslingerd. “Arbiters vragen én krijgen al vijftien jaar respect van mij. Waarom ik dan ‘Hou uw bakkes’ krijgt te horen, gaat het mij te ver”, reageert Brecht Capon.