BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Football Talk. RWDM-Westerlo uitgesteld door sneeuwval - Scifo stapt naar rechtbank om achterstallig loon van Moeskroen te bekomen

0 reacties

 1. Prins William bewierookt Jake Daniels (17), de eerste Britse voetballer in 32 jaar die uit de kast komt: “Dit vergt moed”
  Play
  Buitenlands voetbal
  5

  Prins William bewierookt Jake Daniels (17), de eerste Britse voetballer in 32 jaar die uit de kast komt: “Dit vergt moed”

  Blackpool-speler Jake Daniels (17) heeft zich in een exclusief interview met Sky Sports geout als homo. De Engelsman is zo de eerste Britse voetballer sinds Justin Fashanu in 1990 die uit de kast komt. “De dag nadat ik het verteld had aan mijn ouders, scoorde ik vier goals. Dat toont wat voor een last er van mijn schouders viel.” Intussen heeft ook prins William lof geuit voor de coming out van Daniels.
 2. Onze chef voetbal ziet Club alwéér aan het langste eind trekken: “Anno 2022 is de hoofdstad van ons voetbal al jarenlang Brugge”
  PREMIUM
  Club Brugge
  8

  Onze chef voetbal ziet Club alwéér aan het langste eind trekken: “Anno 2022 is de hoofdstad van ons voetbal al jarenlang Brugge”

  Club Brugge heeft zich vandaag voor de derde opeenvolgende keer tot landskampioen gekroond. Een historische titel, al verliep de weg niet altijd even rimpelloos. Dat zag ook onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Maar dit Club Brugge is niet langer afhankelijk van één speler. Zelfs niet van een trainer. Het geraamte en de funderingen zijn zó kloek en sterk geworden.”