Kompany.
Volledig scherm
Kompany. © Photo News

Football Talk. RSCA versterkt sportieve staf - Foulon degradeert met Benevento

3 reacties

 • Piet Corneel

  4 weken geleden
  Maar ja dat ze maar stafleden enz.. binnenhalen ipv deftige spelers. Neem het van mij aan dit anderlecht is dood en zal NOOIT nog een topploeg worden.
 • alfons moons

  4 weken geleden
  Heeft Kompany al eens gedacht aan Niels De Stadsbaeder ? Spits, kan zingen en is een goede moppentapper ! Dat hebben ze nog niet !
 • willy Niclaes

  4 weken geleden
  Binnenkort kost de logistiek bij RSCA het dubbel van wat de spelers kosten dan nog de bodyguards en chauffeurs niet meegerekend
 1. “Chris, sterkte jongen. I love you”: Lukaku eert Eriksen bij zijn doelpunten
  Play
  Rode Duivels

  “Chris, sterkte jongen. I love you”: Lukaku eert Eriksen bij zijn doelpunten

  Wat een moment voor Romelu Lukaku. Amper tien minuten had hij nodig in Sint-Petersburg om zijn bloedvorm te verzilveren. 1-0, met dank aan de flaterende Rus Semenov. Waarna Lukaku richting de camera aan de zijlijn snelde om zijn ploegmaat bij Inter en goeie vriend Christian Eriksen een hart onder de riem te steken. “Chris, sterkte jongen. I love you”, kon je de Rode Duivel horen zeggen. Een viering die de wereld rond ging. In de slotfase zorgde Lukaku nog met zijn 62ste interlandgoal voor de 3-0 voor de Rode Duivels. Die vierde hij met pijl en boog, een verwijzing naar de manier waarop de minzame Deen zijn goals viert.