Kompany.
Volledig scherm
Kompany. © Photo News

Football Talk. RSCA versterkt sportieve staf - Foulon degradeert met Benevento

3 reacties

 • Piet Corneel

  4 weken geleden
  Maar ja dat ze maar stafleden enz.. binnenhalen ipv deftige spelers. Neem het van mij aan dit anderlecht is dood en zal NOOIT nog een topploeg worden.
 • alfons moons

  4 weken geleden
  Heeft Kompany al eens gedacht aan Niels De Stadsbaeder ? Spits, kan zingen en is een goede moppentapper ! Dat hebben ze nog niet !
 • willy Niclaes

  4 weken geleden
  Binnenkort kost de logistiek bij RSCA het dubbel van wat de spelers kosten dan nog de bodyguards en chauffeurs niet meegerekend
 1. Jan Mulder schrijft een brief aan Eden Hazard: “Neem wraak op de criticasters en sombermannen die denken dat je nooit meer de oude wordt”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  4

  Jan Mulder schrijft een brief aan Eden Hazard: “Neem wraak op de criticas­ters en somberman­nen die denken dat je nooit meer de oude wordt”

  “Beste Eden...”. Jan Mulder schrijft elke dag een brief. Een mooie boodschap, gericht aan een Rode Duivel. Vandaag richt “ervaringsdeskundige” Mulder zijn lyrische woorden aan Eden Hazard, een aanvoerder zoals je er zelden tegenkomt en wiens penalty België naar de voetbalhemel moet brengen. “Het wordt een spannende eindstrijd, waarschijnlijk tegen aartsvijand Frankrijk. Verlenging. Strafschoppen. De laatste is voor jou, Eden.”