REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Football Talk. PSG kan nog een keer op Ramos rekenen - Celtic wint derby tegen Rangers

4 reacties

 • Dirk Doms

  3 maanden geleden
  Bruno Fernandes is een goeie speler maar of hij bij dit ManU iets zal winnen is twijfelachtig. Het financiële primeert daar al jaren op het sportieve, over zijn loon zal hij zich alvast geen zorgen moeten maken. Als ze Maguire buiten gooien kunnen ze hem zelfs nog wat meer betalen.
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Het voordeel van eerste te staan, andere "grote ploegen " moeten nog vechten om mee te kunnen doen. Proficiat Martinez.
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Proficiat aan Lukaku, de onderscheiding is zowat de gouden schoen van Italië. Super dat zijn collega voetballers en trainers hem verkiezen en weten te waarderen.
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Goeie keuze kan een sterk team worden 👍
 1. "Als Lukaku Inter aan 20ste titel helpt, wordt hij weer onsterfelijk”: Italiaanse journalisten kaderen opvallend initiatief van ultra’s
  Serie A
  37

  "Als Lukaku Inter aan 20ste titel helpt, wordt hij weer onsterfe­lijk”: Italiaanse journalis­ten kaderen opvallend initiatief van ultra’s

  Als het van de ultra’s van Inter afhangt, zal Romelu Lukaku niet onmiddellijk met alle liefde van de wereld worden overladen bij zijn terugkeer. Want zijn “verraad” door vorige zomer naar Chelsea te verkassen, dat is supportersgroep De Curva Nord nog niet vergeten. “Hij werd hier behandeld als een koning, nu is hij een speler zoals zovelen.” Italiaanse voetbaljournalisten die de club volgen, begrijpen het initiatief, maar zeggen ook: “Het kan snel keren.”