REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Football Talk. PSG kan nog een keer op Ramos rekenen - Celtic wint derby tegen Rangers

4 reacties

 • Dirk Doms

  3 maanden geleden
  Bruno Fernandes is een goeie speler maar of hij bij dit ManU iets zal winnen is twijfelachtig. Het financiële primeert daar al jaren op het sportieve, over zijn loon zal hij zich alvast geen zorgen moeten maken. Als ze Maguire buiten gooien kunnen ze hem zelfs nog wat meer betalen.
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Het voordeel van eerste te staan, andere "grote ploegen " moeten nog vechten om mee te kunnen doen. Proficiat Martinez.
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Proficiat aan Lukaku, de onderscheiding is zowat de gouden schoen van Italië. Super dat zijn collega voetballers en trainers hem verkiezen en weten te waarderen.
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Goeie keuze kan een sterk team worden 👍
 1. TRANSFERSOAPS. “Verschueren wilde mijn handtekening en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. “Verschue­ren wilde mijn handteke­ning en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken

  Zelfgenoegzaam verlaat Michel Verschueren het Astridpark. Even ervoor heeft hij het woord gekregen én voor de camera’s de hand gedrukt van Mido, wonderkind van achttien die zich bij AA Gent in de kijker heeft gespeeld. Handtekeningen volgen er nooit. In de vijfde aflevering van onze reeks rond ‘transferdeals die alles hadden kunnen veranderen’ blikken we terug op de dribbel van de wispelturige Egyptenaar in 2001. De dolk in het hart van Mister Michel. Een dag na de cinema op Anderlecht tekent de Egyptenaar doodleuk bij... Ajax.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?