REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Football Talk. PSG kan nog een keer op Ramos rekenen - Celtic wint derby tegen Rangers

4 reacties

 • Dirk Doms

  5 maanden geleden
  Bruno Fernandes is een goeie speler maar of hij bij dit ManU iets zal winnen is twijfelachtig. Het financiële primeert daar al jaren op het sportieve, over zijn loon zal hij zich alvast geen zorgen moeten maken. Als ze Maguire buiten gooien kunnen ze hem zelfs nog wat meer betalen.
 • Christiaan GOETHALS

  5 maanden geleden
  Het voordeel van eerste te staan, andere "grote ploegen " moeten nog vechten om mee te kunnen doen. Proficiat Martinez.
 • Albert de Lovendeghem

  5 maanden geleden
  Proficiat aan Lukaku, de onderscheiding is zowat de gouden schoen van Italië. Super dat zijn collega voetballers en trainers hem verkiezen en weten te waarderen.
 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Goeie keuze kan een sterk team worden 👍
 1. Domme kopstoot van Núñez, pareltje van Diaz: Liverpool mist start volledig na nieuwe draw
  Play
  Premier League
  2

  Domme kopstoot van Núñez, pareltje van Diaz: Liverpool mist start volledig na nieuwe draw

  Een op z’n zachtst gezegd opvallend thuisdebuut voor Darwin Núñez bij Liverpool. De spits die deze zomer 75 miljoen euro kostte en Benfica via bonussen zelfs 100 miljoen kan opleveren, kreeg rood na een wel erg domme actie. Núñez vocht een lijf-aan-lijfgevecht uit met Crystal Palace-verdediger Joachim Anderson. Daarbij zorgde de Uruguayaanse aanvaller al een eerste keer voor een beweging met het hoofd richting zijn naaste belager. Niet naar de zin van Anderson, die de ref wees op de beweging en Núñez een duwtje in de rug gaf. Daar kon de Liverpool-spits allesbehalve om lachen: Núñez reageerde met een nieuwe kopstoot - dit keer wel die naam waardig. Anderson zeeg neer naar de grond. Scheidsrechter Paul Tierney kon niet anders dan rood trekken.