Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Pietermaat vertrekt bij Beerschot - Jonge Duivels spelen gelijk tegen Schotland

3 reacties

 • Julien Van Damme

  4 maanden geleden
  Eindelijk het einde voor R.E.Mouscron . had al vele malen vroeger moeten gebeuren . Dit schrijft een KV Mechelen supporter .
 • bram de mey

  4 maanden geleden
  en Kane bank? die is driedubbel zo goed
 • Maartje Nieuwboter

  4 maanden geleden
  Romelu zou beter samen met Perisic naar Tottenham verhuizen. Criticasters die beweren dat de Premier League niets voor hem is, dwalen. Zelfs bij Everton was dat duidelijk. Bij Tottenham zou hij zeker zijn van een coach die wél de bekwaamheid heeft om hem als speerpunt van een geolied team te laten renderen. Tuchel weet gewoon niet hoe hij hem moet gebruiken, of hij weet het wél maar slaagt er niet in om zijn spelers te dwingen om het belang van de ploeg boven eigenbelang te plaatsen.
 1. Football Talk. Benzema keert terug op training bij Real - Spanje naar Final Four ten koste van Portugal - Messi moet handtekeningen uitdelen aan tegenstander
  Football Talk
  3

  Football Talk. Benzema keert terug op training bij Real - Spanje naar Final Four ten koste van Portugal - Messi moet handteke­nin­gen uitdelen aan tegenstan­der

  Karim Benzema heeft zijn wederoptreden gemaakt op de trainingsvelden bij Real Madrid. Dat maakten de Madrilenen bekend. De 34-jarige aanvaller stond sinds 6 september aan de kant met een spierblessure. “Ik ben blij om weer bij het team te zijn”, zei de Franse kapitein, in Madrid ploeggenoot van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard. “Ik voel me goed en kan zondag al spelen.” Real Madrid ontvangt dan in La Liga Osasuna.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.