Ook deze Martin Hongla ontbreekt dus bij de Great Old.
Volledig scherm
Ook deze Martin Hongla ontbreekt dus bij de Great Old. © Photo News

Football Talk. Opvallend: Antwerp zonder Hongla en Benson tegen Waasland-Beveren - Denayer en Lyon leider in Frankrijk

0 reacties

 1. Van Haaland over Messi tot Neymar: allemaal rekenden ze op hun vader als het om de knikkers ging. Of hun vaders op hen
  Voetbal

  Van Haaland over Messi tot Neymar: allemaal rekenden ze op hun vader als het om de knikkers ging. Of hun vaders op hen

  Kevin De Bruyne deed de onderhandelingen over zijn nieuw contract grotendeels zelf, vader Herwig fungeerde als eerste hulplijn. ‘KDB’ is daarmee lang niet de eerste topvoetballer die rekent op z’n pa. Van Haaland over Messi en Courtois tot Neymar, allemaal vertrouwden of vertrouwen ze al op hun vader om hun belangen te behartigen. Meteen wordt ook duidelijk: de lijn tussen de bestwil van de zoon óf die van papa zelf, is soms flinterdun.
 2. Red Flame Justine Vanhaevermaet in onze HLN SPORTCAST: “Beetje gênant om te zeggen, maar bij mijn club is de kiné er niet altijd”
  Play
  Vrouwenvoetbal
  3

  Red Flame Justine Vanhaever­maet in onze HLN SPORTCAST: “Beetje gênant om te zeggen, maar bij mijn club is de kiné er niet altijd”

  Red Flame Justine Vanhaevermaet (28) ziet met lede ogen aan hoe het verschil tussen mannen- en vrouwenvoetbal nog altijd heel groot is. Dat zegt ze in onze HLN SPORTCAST over vrouwenvoetbal. “Als ik zie wat Thomas allemaal ter beschikking heeft in Brugge, doet dat toch soms nog pijn om te zien hoe groot het verschil nog is”, aldus de speelster van het Noorse Lillestrom.
 1. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip

 2. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts