Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Openda schiet Vitesse met 10de van het seizoen naar vierde plek - Ook Isco en Alaba positief op corona

2 reacties

 • Frankske Uytenbroeck

  5 maanden geleden
  € 1,500 of € 2,000 als "boete" voor een organisatie als een voetbalclub in belgische eerste klasse, is dat om te lachen of wat? Laat het dan gewoon straffeloos passeren hé. Hoe wereldvreemd zijn die clowns dat ze denken dat er iemand gelooft dat deze "straffen" iets betekenen voor die clubs? 4 matchen achter gesloten deuren voor die crapuleuze veldbestorming, vindt er nu echt iemand dat een zware straf...? 10 punten aftrek en de rest van het seizoen achter gesloten deuren is het minimum.
 • Guy Van Severen

  5 maanden geleden
  Hoe geraken die gasten door de controle ? Denk dat dit een primordiale vraag is...
 1. "Zo wil ik geen andere ploeg trainen", zei Mazzu na zege tegen Anderlecht: de wel erg snelle ommezwaai van Union-coach
  Play
  Voetbal
  78

  "Zo wil ik geen andere ploeg trainen", zei Mazzu na zege tegen Anderlecht: de wel erg snelle ommezwaai van Union-coach

  That didn’t age well. Een video (zie boven) van Felice Mazzu die zijn Union-spelers toespreekt na de thuiszege in de Champions’ play-offs tegen Anderlecht (3-1), is vandaag des te opvallend. “Als jullie zo presteren, met deze maturiteit en ervaring, dan wil ik geen andere ploeg trainen”, zegt Mazzu. Een snelle ommezwaai, want de coach is vandaag de topkandidaat om Vincent Kompany op te volgen bij Anderlecht.