Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Nielsen neemt plaats Eriksen in bij Denemarken - Castagne vlamt Leicester met wereldgoal op voorsprong

8 reacties

 • Heinz Rumes

  4 maanden geleden
  Dat is slechts een aalmoes als men ziet wat de spelers en andere verdienen per maand.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Ritchie de laet moet terug in de ploeg ! Hij is een te belangrijke speler voor Antwerp! En de voorzitter moet zijn mond houden en uit de kleedkamer blijven !
 • Rosette S'Jegers

  4 maanden geleden
  Tribunes bouwen en voetbal zijn een brug te ver voor de Antwerpse Vladimir!
 • Ninneke Langa

  4 maanden geleden
  Heel die affaire met Ritchie stinkt we zullen ooit wel een de waarheid vernemen...?
 • patick baeck

  4 maanden geleden
  Priske los uw probleem met Ritchie op, speel op beide flanken de snelheid uit, je hebt de spelers ervoor. @ Geyssens blijf uit de kleedkamer en profileer u daags na de wedstrijd.
 1. TRANSFERSOAPS. “Verschueren wilde mijn handtekening en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. “Verschue­ren wilde mijn handteke­ning en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken

  Zelfgenoegzaam verlaat Michel Verschueren het Astridpark. Even ervoor heeft hij het woord gekregen én voor de camera’s de hand gedrukt van Mido, wonderkind van achttien die zich bij AA Gent in de kijker heeft gespeeld. Handtekeningen volgen er nooit. In de vijfde aflevering van onze reeks rond ‘transferdeals die alles hadden kunnen veranderen’ blikken we terug op de dribbel van de wispelturige Egyptenaar in 2001. De dolk in het hart van Mister Michel. Een dag na de cinema op Anderlecht tekent de Egyptenaar doodleuk bij... Ajax.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?