Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Malinovskiy doet Juventus de das om in Italiaanse topper - Scorende Openda ziet Ajax toch bekerfinale winnen

0 reacties

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Axel Witsel wil er absoluut bij zijn op “zijn laatste EK”: “Martínez heeft me niet geselecteerd om me een plezier te doen”
  Rode Duivels
  13

  Axel Witsel wil er absoluut bij zijn op “zijn laatste EK”: “Martínez heeft me niet geselec­teerd om me een plezier te doen”

  Gaat Axel Witsel mee naar het EK of niet? Roberto Martínez wacht tot het allerlaatste moment om de knoop door te hakken. Aan de inspanningen van Witsel zelf zal het alleszins niet gelegen hebben. De Rode Duivel vertelt in een interview met het Franstalige ‘La Capitale’ over hoe hij er alles aan doet om erbij te zijn op “zijn laatste EK.”
 3. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt