Craig Bellamy en Vincent Kompany, hier bij Anderlecht.
Volledig scherm
Craig Bellamy en Vincent Kompany, hier bij Anderlecht. © BELGA

Football Talk. Kompany krijgt bij Burnley paars-wit getinte staf naast zich

41 reacties

 • Raf Ostach

  1 maand geleden
  Quentin: blij om te lezen dat er nog mensen zijn die de dingen in het juiste perspectief kunnen plaatsen. Met nuance en inzicht. Top! Al de rest reageert vanuit nijd, jaloezie en afgunst.
 • Christophe Heuts

  1 maand geleden
  Aleksander Ceferin Heeft hier wel 100% gelijk in , ze verdienen meer dan genoeg
 • Quentin Lefebvre

  1 maand geleden
  De UEFA en FIFA zijnalgemeen bekend als broeihaarden van corruptie. Spelers hebben recht om te klagen als je ziet hoeveel fysieke inspanning ze moeten leveren, met de gezondheidsklachten erbij. Ik denk dat veel mensen hier nog geen 10% van die inspanning doen. En ja ze verdienen veel geld, maar dat is omdat men bereid is dat voor hen te betalen, dankzij de sponsors die ze aantrekken en prijzen die ze kunnen winnen. Net zoals elke andere job, zal je loon hoger zitten naarmate je gewild bent.
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Hij moet niet spelen dus wat kan hem het schelen, het enige wat hij doet is zijn zakken vullen
 • Martin Van Lersberghe

  1 maand geleden
  toch makkelijk! steeds in een ander zijn portemonnee kijken!
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 3. “Hij gooide me ooit naakt uit hotelkamer en gaf me kopstoot toen ik bij hem wegging”: ex-partner komt met schokkende getuigenis over United-legende Ryan Giggs
  Play
  Voetbal
  17

  “Hij gooide me ooit naakt uit hotelkamer en gaf me kopstoot toen ik bij hem wegging”: ex-part­ner komt met schokkende getuigenis over Uni­ted-legende Ryan Giggs

  Tijdens het proces tegen voormalig stervoetballer Ryan Giggs vertelde zijn ex-partner Kate Greville (38) gisteren hoe ze jarenlang slachtoffer is geweest van huiselijk geweld. De 48-jarige Welshman, die de feiten tot dusver altijd heeft ontkend en nog de kans krijgt om zich te verdedigen, riskeert tot vijf jaar gevangenisstraf.