Kiese Thelin.
Volledig scherm
Kiese Thelin. © Photo News

Football Talk. Kiese Thelin verlaat Anderlecht alsnog - Ramos zeker niet tegen Club, Messi en Neymar ontbreken dit weekend bij PSG

2 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Issac was te licht bevonden voor Anderlecht, maar was wel super professioneel. Een goede teamspeler.
 • Jonas Van snee

  1 maand geleden
  Ouwe Messi zal wat moete rusten, ben eens benieuwd naar diene BESTE SPELER VAN DE WERELD.. zal er minimum 10 maken... aja tis maar tegen de boeren.
 1. Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bayern-verdediger Lucas Hernández
  Buitenlands voetbal

  Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bay­ern-verdediger Lucas Hernández

  Bayern München-verdediger Lucas Hernández is voor een rechtbank in Madrid verschenen, om te horen dat hij voor zes maanden de gevangenis in moet. De rechtbank bevestigde de komst van de Franse international die een straf kreeg opgelegd wegens het negeren van een vonnis uit 2017. Hernández (25) was veroordeeld tot een taakstraf van 31 dagen en een contactverbod van een half jaar na huiselijke geweld tegen zijn vriendin.
 2. Romelu Lukaku is op elke persbabbel een thema: spits met prijskaartje voor top 5 kampt met droogte, welke toppers scoren op dit moment wel?
  PREMIUM
  Premier League
  26

  Romelu Lukaku is op elke persbabbel een thema: spits met prijskaart­je voor top 5 kampt met droogte, welke toppers scoren op dit moment wel?

  De vraag over zijn doelpuntendroogte wordt ‘on repeat’ gesteld. Zijn trainer komt telkens met een andere verklaring. Chelsea staat op kop in de Premier League, maar in de topschutterstand blijft zijn duurste aanwinst achter. Romelu Lukaku - zelf maakt hij zich minder zorgen - versus de verwachtingen en de status. Welke andere topspitsen scoren op dit moment wél?