Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Kaminski speler van het jaar bij Blackburn - Lille zet belangrijke stap richting titel

2 reacties

 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  Weeral een echte belg.jansen en peeters zal je daar niet meer horen.
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Top! Zo hoort het ook. Investeren in al die jeudige talenten en hun naast voetbal ook begeleiden naar een diploma. Faciliteiten genoeg bij RSCA om te kunnen studeren en groeien als voetballer.
 1. Martínez tevreden over Eden Hazard: “Hij oogt fysiek sterk, ik maak me geen zorgen om hem”
  Play
  ROde Duivels
  7

  Martínez tevreden over Eden Hazard: “Hij oogt fysiek sterk, ik maak me geen zorgen om hem”

  Een dag na de 0-2-zege tegen Finland heeft bondscoach Roberto Martínez de pers toegesproken in Tubeke. Martínez blikte tevreden terug op de groepsfase, maar de focus ligt nu al op de wedstrijd van zondag. Of Eden Hazard ook dan in de basis staat, wilde de Spanjaard nog niet kwijt, maar de prestatie van Hazard maandag stemde de bondscoach wel tevreden. “Hij had plezier.”
 2. Martínez: “Vooral blij dat Hazard, Witsel en De Bruyne weer meespelen, Vermaelen is een voorbeeld”
  Play
  Rode Duivels

  Martínez: “Vooral blij dat Hazard, Witsel en De Bruyne weer meespelen, Vermaelen is een voorbeeld”

  Bondscoach Roberto Martínez reageert opgelucht na de wedstrijd tegen Finland. Niet enkel omdat de Rode Duivels wonnen, maar vooral omdat de blessureperikelen achter de rug lijken: “Als je me voor het toernooi vroeg wat mijn doel was, dan wou ik enerzijds negen op negen pakken en anderzijds alle geblesseerde spelers weer speelklaar krijgen. Ik ben zeer tevreden om Eden (Hazard), Axel (Witsel) en Kevin (De Bruyne) 90 minuten te zien spelen.” Bekijk hierboven zijn volledige reactie.
 1. De ‘bromance’ tussen gouden duo Lukaku en De Bruyne gaat ver terug: “Ik kan Kevin álles zeggen”
  Play
  Rode Duivels
  15

  De ‘bromance’ tussen gouden duo Lukaku en De Bruyne gaat ver terug: “Ik kan Kevin álles zeggen”

  De handshake mocht weer bovengehaald. Romelu Lukaku (28) en Kevin De Bruyne (29) leidden de Rode Duivels gisteravond eigenhandig naar een 0-2-overwinning in de laatste EK-groepsmatch tegen Finland. ‘KDB’ geeft aan, ‘Big Rom’ werkt af - that’s how it goes. Of hoe ze elkaar blindelings begrijpen, op én naast het veld. “Met Kevin heb ik de beste band.”
 2. UEFA reageert op protest tegen ‘regenboogverbod’: “Verzoek om stadion in regenboogkleuren te hullen was politiek”
  101

  UEFA reageert op protest tegen ‘regenboog­ver­bod’: “Verzoek om stadion in regenboog­kleu­ren te hullen was politiek”

  Het UEFA-verbod om de regenboogkleuren op de Allianz Arena in München te weren tijdens de EK-wedstrijd van vanavond tussen Duitsland en Hongarije, veroorzaakt een storm van protest en een golf van solidariteit voor de lgbtq+-gemeenschap. Alvast 46 Duitse clubs laten hun stadions schitteren in de regenboogkleuren. De UEFA heeft intussen gereageerd op de heisa: “Sommige mensen hebben het besluit als ‘politiek’ geïnterpreteerd. Integendeel, het verzoek zelf was politiek, gekoppeld aan de aanwezigheid van het Hongaarse voetbalteam in het stadion voor de wedstrijd van vanavond met Duitsland”, luidt het in een statement.
 3. Onze chef voetbal gaat op zoek naar de waarheid van de Rode Duivels: “Wachten we op Eden Hazard of op Godot? Het is een pertinente vraag”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  7

  Onze chef voetbal gaat op zoek naar de waarheid van de Rode Duivels: “Wachten we op Eden Hazard of op Godot? Het is een pertinente vraag”

  “Is uw glas bij de Rode Duivels halfvol of halfleeg?” Het is een vraag die onze chef voetbal Stephan Keygnaert zich stelt. De Duivels pakten wel negen op negen, maar ook niet meer dan dát. En om dat tikkeltje extra te brengen, kijkt hij in één richting. “De Bruyne zal één keer niet de dominante factor zijn, Lukaku scoorde nog nooit tegen Bonucci. In een mogelijke kwartfinale is het aan Eden Hazard. Maar wachten we op Eden of op Godot?”