Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Kaminski speler van het jaar bij Blackburn - Lille zet belangrijke stap richting titel

2 reacties

 • Germain De Block

  1 maand geleden
  Weeral een echte belg.jansen en peeters zal je daar niet meer horen.
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Top! Zo hoort het ook. Investeren in al die jeudige talenten en hun naast voetbal ook begeleiden naar een diploma. Faciliteiten genoeg bij RSCA om te kunnen studeren en groeien als voetballer.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Witsel: “Hoop nieuwe stap te zetten tegen Finland”
  Rode Duivels
  1

  Witsel: “Hoop nieuwe stap te zetten tegen Finland”

  Axel Witsel vierde in het Parken Dtadion in de hoofdstad Kopenhagen een opmerkelijke rentree in het duel tegen Denemarken. Op het uur mocht Witsel op de zes Leander Dendoncker komen vervangen en zo voltrok het mirakel zich helemaal, amper vijfenhalve maand nadat hij op zaterdag 9 januari in het duel met Borussia Dortmund tegen RB Leipzig op het halfuur met een scheur in de achillespees uitviel en zijn EK-droom voorbij leek.