José Jeunechamps, hier op een archiefbeeld.
Volledig scherm
José Jeunechamps, hier op een archiefbeeld. © Photo News

Football Talk. Jeunechamps volgt Scifo op als trainer van Moeskroen - Mangala mag na nieuwe negatieve controle hopen op comeback

1 reactie

 • dretie munkies

  1 maand geleden
  Jeunechamps heeft dit heel goed gezien : slechter dan Scifo kan moeilijk !
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. John van den Brom maakt zich niet druk om z’n positie, wel om de tegengoals: “Hoe is dit in godsnaam mogelijk?”
  Play
  Croky Cup
  1

  John van den Brom maakt zich niet druk om z’n positie, wel om de tegengoals: “Hoe is dit in godsnaam mogelijk?”

  “Een heel vervelend gevoel, natuurlijk”, vertelde Genk-coach John van den Brom na de nederlaag tegen Club Brugge in de achtste finales van de Croky Cup. “We slaagden er weer niet in om die voorsprong 90 minuten lang vast te houden. Dat overkwam ons al te vaak. Als coach kijk je natuurlijk snel naar de tegengoals. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat wij zó makkelijk die tegentreffers slikken? Lucumi mag dit niet overkomen met zijn kwaliteiten. Het is een terugkerend verhaal. We deden Club heel veel pijn, maken mooie goals, maar we blijven opnieuw achter met een kater.”