Januzaj (rechts) in duel met Javi Galan.
Volledig scherm
Januzaj (rechts) in duel met Javi Galan. © AFP

Football Talk. Januzaj en Sociedad springen naar leiding La Liga - Invaller Mertens komt met Napoli opnieuw aan kop

0 reacties

 1. Stadions blijven open, Pro League verbiedt wel eten en drinken in tribunes: “Voetbal moet z’n voorbeeldfunctie nú opnemen” - Ook indoor amateursporten mogen nog
  Belgisch voetbal
  60

  Stadions blijven open, Pro League verbiedt wel eten en drinken in tribunes: “Voetbal moet z’n voorbeeld­func­tie nú opnemen” - Ook indoor amateur­spor­ten mogen nog

  De stadionpoorten blijven open, al mogen de voetbalfans niet meer eten en drinken in de tribunes. “Wij moeten laten zien dat wij solidair zijn met iedereen die nu wel offers moeten brengen om Covid terug te dringen”, zo zeggen de profclubs. Wout van Aert kan zijn debuut maken in Boom, mét supporters. Het Overlegcomité volgde het advies van de expertengroep GEMS niet. Ook de amateursporten die in zaal plaatsvinden, mogen blijven doorgaan.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. John van den Brom maakt zich niet druk om z’n positie, wel om de tegengoals: “Hoe is dit in godsnaam mogelijk?”
  Play
  Croky Cup
  1

  John van den Brom maakt zich niet druk om z’n positie, wel om de tegengoals: “Hoe is dit in godsnaam mogelijk?”

  “Een heel vervelend gevoel, natuurlijk”, vertelde Genk-coach John van den Brom na de nederlaag tegen Club Brugge in de achtste finales van de Croky Cup. “We slaagden er weer niet in om die voorsprong 90 minuten lang vast te houden. Dat overkwam ons al te vaak. Als coach kijk je natuurlijk snel naar de tegengoals. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat wij zó makkelijk die tegentreffers slikken? Lucumi mag dit niet overkomen met zijn kwaliteiten. Het is een terugkerend verhaal. We deden Club heel veel pijn, maken mooie goals, maar we blijven opnieuw achter met een kater.”
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.