Januzaj (rechts) in duel met Javi Galan.
Volledig scherm
Januzaj (rechts) in duel met Javi Galan. © AFP

Football Talk. Januzaj en Sociedad springen naar leiding La Liga - Invaller Mertens komt met Napoli opnieuw aan kop

0 reacties

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. “Wouter, u bent niet langer onze voorzitter”: deel Anderlecht-fans eist in open brief opnieuw vertrek Vandenhaute
  Anderlecht
  46

  “Wouter, u bent niet langer onze voorzitter”: deel Anderlecht-fans eist in open brief opnieuw vertrek Vandenhau­te

  Enkele belangrijke supportersgroepen hebben er genoeg van. In een nieuwe open brief eisen de fans, alweer, het vertrek van (niet-uitvoerend) voorzitter Wouter Vandenhaute. Verder breken ze een lans voor Jesper Fredberg, Kenneth Bornauw en Jean Kindermans, terwijl ze ook voor Marc Coucke nog een boodschap in petto hebben. Wordt hun standpunt niet gerespecteerd, dan dreigen ze met verdere acties.
 1. “Haaland is misschien bij de verkeerde club terechtgekomen”: Noorse spits krijgt kritiek nadat Man City met invaller De Bruyne verliest in Tottenham
  Premier League
  7

  “Haaland is misschien bij de verkeerde club terechtge­ko­men”: Noorse spits krijgt kritiek nadat Man City met invaller De Bruyne verliest in Tottenham

  Opdoffer voor Manchester City in de Engelse titelstrijd. De Citizens, met Kevin De Bruyne als invaller, gingen onderuit bij Tottenham. Leider Arsenal lacht in zijn vuistje. Spits Haaland had geen enkel balcontact in het strafschopgebied van Tottenham. “Ondanks dat de Noor al aan 25 competitiedoelpunten zit, komen zijn kwaliteiten niet volledig tot hun recht bij City”, aldus de Engelse analist Jamie Carragher.